inca collagen test

Že je Inca Collagen je spomedzi kolagénov na trhu jednotka, nie je náš výmysel . Potvrdilo to už niekoľko nezávislých testov, v ktorých víťazí. A nedeje sa tak náhodou – tajomstvo úspechu nášho kolagénu spočíva v tom, že spĺňa všetky kritériá kvalitného kolagénu. Jednoducho, funguje.

Kolagén. Veľmi populárna stavebná bielkovina, ktorá tvorí základ našich chrupaviek, kože, šliach či kostí, ale podporuje tiež dobrý stav vlasov či nechty. Žiaľ, telo človeka si ju tvorí v dostatočnom množstve len do určitého veku, po 25. roku života sa zásadným spôsobom znižuje tvorba vlastného kolagénu. Riešením sú kolagénové doplnky získavané zo živočíšnych zdrojov. V posledných rokoch patrí kolagén medzi najhľadanejšie výživové doplnky vôbec. A s tým prichádzajú aj otázky týkajúce sa kvality: Ako sa v tom vyznať? Ktorý kolagén je najlepší? Ktorý skutočne pomôže mojim kĺbom, zlepší mi pleť, vlasy, nechty?

Inca Collagen dlhodobo vedie nielen v počte spokojných zákazníkov, ale i v hodnoteniach na nezávislých weboch, vrátane porovnávačov akým je napríklad Heuréka, ale i e-shopov, ktoré ho majú v ponuke. Skutočne účinkuje a mnohí zákazníci mu po prvej kúre ostávajú dlhodobo verní.

Relaxačná kolagénová kúra

Pripravili sme pre vás nový darčekový relax balíček pre dokonalú pohodu a výživu tela. Ku 3  kusom Inca Collagenu dostanete ako darček: jemný uterák, 3x vitamín C, zdravý a kvalitný čaj Geisha Oxalis a dopravu zadarmo.

Prečo sa dá Inca Collagen bez pátosu označiť za najlepší kolagén? Pretože ide o prémiový produkt, ktorého výroba zahŕňa najnovšie poznatky svetovej biochémie. Je to morský kolagénový hydrolyzát, ktorý je výborne vstrebateľný a podobný tomu ľudskému. Spracováva sa unikátnou metódou enzymatickej hydrolýzy, pri ktorej veľmi šetrne štiepime molekuly kolagénu z vedľajších produktov kvalitných morských rýb na fragmenty. Výhodou je aj stopercentná čistota.

Portál kombo.sk hodnotí: “Veľkým plusom Inca Collagenu je aj jeho samotné zloženie. To totiž pozostáva z kolagénu typu I, II a II (kolagén typ I – 80%, kolagén typ II – 19,5% a kolagén typ III – 0,5%). Kolagén typu I sa v ľudskom tele nachádza v pokožke, šľachách, kostiach. Kolagén typu II zas tvorí dôležitú časť chrupaviek. Kolagén typu III predstavuje dôležitú časť extracelulárnej hmoty, ktorá tvorí orgány. Aj vzhľadom na obsah daných troch typov kolagénov má prípravok Inca Collagen predpoklad pomôcť nielen po estetickej stránke, teda zlepšiť stav pokožky, vlasov a nechtov, ale pomôcť napríklad aj pri bolesti kĺbov.”

 Portál fitnessrevolution.sk: “Takisto je 100% čistý, čím sa zaručuje vysoká kvalita a vstrebateľnosť doplnku. Vitamín C je súčasťou balenia ako darček, avšak tým, aby zaručili čo najvyššiu vstrebateľnosť, nepridávajú ho priamo do kolagénu na rozdiel od niektorých iných kolagénov.”

Inca Collagen sa stal víťazom porovnania aj na portáli imunita.online: Veľmi obľúbený rybací kolagén v prášku, ktorý sa dobre rozpúšťa, no má mierne rybaciu chuť. Vyššia cena je vyvážená dobrou vstrebateľnosťou, špičkovou kvalitou a množstvom pozitívnych skúseností zákazníkov (vrátane mňa).

Aj portál topblog.sk ocenil Inca Collagen ako najlepší natrhu. 

 

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

Výsledky účinkov Inca Collagenu spoznáte na celom tele

Účinky hydrolyzovaného kolagénu potvrdzuje aj veľké množstvo odborných štúdií. A Inca Collagen vďaka obsahu až troch najdôležitejších typov kolagénov je veľmi všestranný:

Vyhľadávané sú benefity Inca Collagenu na pleť. Môže pomôcť vyhladiť, zlepšiť jej kvalitu, redukovať jemné vrásky, pigmentové škvrny, pomôže aj s vyrážkami a problémovou pleťou, celkovo ju hydratuje a regeneruje. V tomto období môže pomôcť aj s maskné. “Som maximálne spokojná, neviem či je to ešte možné po mesiaci užívania, ale ozaj sa mi zlepšila pleť a aj vlasy sa mi konečne začínajú prebúdzať k životu,” zákazníčka Kvetka Pagáčová.

Pomôže zastaviť vypadávanie vlasov, zlepší ich kvalitu, podporí ich opätovný rast. “Začala som ho brať pre vypadávajúce a lámajúce sa vlasy. Inca Collagen je taký malý zázrak. Nové vlasy rastú ako divé :), kvalita sa zlepšila,” chváli spokojná zákazníčka Zuzana H.

Je výborným pomocníkom aj pre mamičky pre rýchlejšie zotavenie po pôrode. Nielen s vlasmi a nechtami, ale aj pri hojení rán. “Ja som Inca Collagen užívala a užívať budem. Veľmi mi počas jedného aj druhého tehotenstva aj popri dojčení padali vlasy, že som mala v kútoch normálne plešinky. Po dvoch mesiacoch užívania som mala vlasy na nerozoznanie,” hodnotí zákazníčka Jaja Maderová

Bonusom je účinok na lámavé nechty. “Vlásky a nechtíky mi rastú rýchlosťou blesku a ja som šťastná, že konečne niečo funguje,” Erika Smolenová.

Inca Collagen  disponuje certifikátom ISO a vyzdvihuje ho tiež anti-dopingová komisia Deutsche Sporthochschule v nemeckom Kolíne ako ideálny kolagén pre športovcov. Dokáže pomôcť posilniť kĺby, šľachy a celý pohybový aparát. Hodnotí biatlonista Matej Baloga: “Inca Collagen je môj pomocník pri regenerácii ale pri bolestiach kĺbov po sezóne a v príprave na ďalšiu.”

A navyše, existuje už aj verzia pre vašich domácich maznáčikov! Incapet Collagen je mladším bratom Inca Collagenu určeným pre zvieratá, ktorý si už získal mnoho priaznivcov. “Tento kolagén zmenil môjmu yorkimu život,” teší sa majiteľka Paula Jablonovská.

Kolagén 4+1

Aj zvieratká potrebujú kolagén. Ku 4 baleniam Inca Collagenu získate 1ks Incapet Collagenu pre vášho domáceho miláčika ako darček. Pridajte mu kolagén do jeho obľúbeného krmiva a sledujte účinky.

Prečo Inca Collagen

Dôvody, pre ktoré sa oplatí siahnuť po Inca Collagen, sú presne tie isté, pre ktoré dlhodobo vedie v rebríčkoch hodnotení: je to telu prirodzený, prémiový certifikovaný kolagénový hydrolyzát, obsahuje tri typy kolagénov – typ I., II. a III.; získava sa enzymatickou hydrolýzou bez tepelnej úpravy. Je čistý, bez prímesí, príchutí a aróm. Je spracovaný do podoby jemného prášku, nepotrebuje konzervanty, na pitie si ho pripravíte až tesne pred užívaním. To všetko sú presne tie kritériá, ktoré by mal najlepší kolagén spĺňať a preto tak účinkuje, má toľko spokojných zákazníkov a víťazí v testoch.

Tak čo, presvedčili vás tieto hodnotenia? Inca Collagen je garanciou reálnych účinkov tejto zázračnej bielkoviny, ktorej sa bez zveličovania hovorí “elixír mladosti.”

Incapet Collagen pre zvieratá so zľavou

Kolagén pre psy, mačky a kone nakúpite teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Zadajte v e-shope kód: S01000666  a objednajte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×