Tešíme sa z ďalšieho úspechu! Po tom, čo náš 100% čistý morský kolagén pre ľudí Inca Collagen opakovane zvíťazil v testoch nezávislých portálov, aj kolagén pre zvieratá Incapet Collagen sa má čím pochváliť. Nezávislý portál Hobbio.cz, ktorý patrí medzi najväčšie chovateľské magazíny v Českej republike, porovnával rôzne značky kĺbovej výživy pre psy. Incapet Collagen sa v tomto hodnotení umiestnil na prvom mieste.

Nečudujeme sa. Incapet Collagen je účinný čistý kolagén pre psy, mačky a kone, ktorý si obľúbilo už veľké množstvo zvierat a ich majiteľov. A ďalší postupne pribúdajú. Dôvodov je mnoho:

  • Incapet Collagen pomáha udržiavať zdravú pohybovú sústavu u zvierat
  • pomáha ako prevencia degeneratívnych ochorení pohybovej sústavy, medzi ktoré patria rôzne dysplázie, osteoartritída, luxácie jabĺčka a podobne
  • pomáha zlepšiť mobilitu u starších zvierat
  • napomáha tiež regenerácii kĺbov, kostí, šliach a svalov u zvierat s vysokou fyzickou záťažou
  • stará sa o zdravie kože, podporuje rast srsti a zvyšuje jej kvalitu
  • pomáha udržiavať zdravé pazúriky, kopytá, hrivu u koní

To všetko preto, lebo kolagén je jednou zo základných stavebných bielkovín u stavovcov, a to už od počiatku ich vývoja. Tvorí podstatnú časť štruktúry kĺbových chrupaviek a ďalších pevných i mäkkých tkanív v tele. Koža človeka, i zvierat pozostáva až do 80% objemu práve z kolagénových vláken. Hoci si však telo túto esenciálnu bielkovinu tvorí samé, v dostatočnom množstve iba do určitého veku. Preto nám postupne kolagén môže začať chýbať, a rovnako chýba aj zvieratám. U väčších plemien psov s genetickými predispozíciami na ochorenia pohybovej sústavy dokonca môže nedostatok kolagénu už v mladom veku začať spôsobovať problémy.

V našej spoločnosti sme hľadali spôsob, ako vyrobiť čo najúčinnejší a najlepšie vstrebateľný kolagén. Vyrobiť totiž fungujúci výživový doplnok nie je ľahké. Kolagén sa získava zo živočíšnych zdrojov a musí sa štiepiť na kolagénové fragmenty. Od metódy štiepenia závisí to, či si fragmenty zachovajú bioaktivitu, potrebnú na to, aby ich telo človeka alebo zvieratka mohlo zužitkovať.

Pri Inca Collagen sme zvolili metódu štiepenia pomocou špecifických enzýmov a vyplatilo sa nám to. Enzýmy štiepia molekuly kolagénu za studena a šetrne, vznikajú tak bioaktívne fragmenty so zachovanou štruktúrou helisy. Takéto fragmenty potom telo človeka alebo zvieratka prijme a využije ich na zostavenie nových molekúl kolagénu.

Kolagénový balíček pre psov s darčekmi

Veľký kolagénový balíček pre psov. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlnený uzlík na hranie.

Okrem takéhoto spôsobu štiepenia je tajomstvom úspechu aj 100% čistota Inca Collagenu a Incapet Collagenu. Oba kolagény neobsahujú nič iné, žiadne prídavné látky, konzervanty, príchute ani arómy, len čistý kolagén z morských rýb. Oba sú vo forme mikronizovaného jemného prášku. Incapet Collagen stačí nasypať zvieratku do kŕmenia. Má obrovskú výhodu, pretože vďaka prirodzenej aróme zvieratám chutí. Portál vse-pro-zviratka.cz uvádza ako hlavné výhody Incapet Collagenu jeho práškovú formu a dobrú stráviteľnosť. Incapet Collagen dokonca môže zvýšiť chuť do jedla u vyberavých a náročných zvierat.

Dať svojmu zvieratku to najlepšie – to je cieľ každého zodpovedného chovateľa a s Incapet Collagen určite nešliapnete vedľa!

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×