Nielen tehotenstvo a pôrod, ale aj nedostatok spánku a dojčenie dajú ženskému telu poriadne zabrať. Ak sa chcete po pôrode čím skôr dostať do formy, pomôžte svojmu telu kolagénom.

 

Ženské telo je úžasné. Dokáže v sebe stvoriť a vyvíjať život. Deväť mesiacov sa transformuje na domov pre bábätko, potom nazbiera sily Xeny a Lary Croft dokopy, aby zvládlo dieťatko priviesť na svet a následne dokáže z vlastných kapacít prestravovať bábo v prvých mesiacoch jeho života tak, že nič iné nepotrebuje.

Ako kolagén prospieva telu?

Mamičky ktoré ste toto všetko zvládli, gratulujeme vám k tomuto nadľudskému výkonu. Vaše telo si toho prešlo dosť a zaslúži si, aby ste sa mu poďakovali a trošku ho pohýčkali, aby vám aj naďalej dobre slúžilo.

Počas tehotenstva a v prvých mesiacoch starostlivosti o bábätko je telo naozaj vystavované veľkým nárokom. Je to cítiť a vidieť najmä na problémoch ktoré trápia väčšinu mamičiek rovnako:

Kolagén vám pomôže vrátiť telo do pôvodného stavu. Kolagén tvorí základnú stavebnú jednotku kože, vlasov, nechtov a tkanív. Po 25 roku života sa postupne prestáva v tele tvoriť. Ak je telo navyše vystavené iným stresujúcim faktorom (ako tehotenstvo a pôrod určite je), tvorí sa ešte menej. Ak ho do tela budete systematicky dopĺňať, uvidíte a aj pocítite zmenu.

Správna voľba

Nie je však kolagén ako kolagén. Ak siahnete po Inca Collagene, máte záruku najvyššej kvality. Je to 100% prírodná bielkovina z mora. Bez chemických prísad, farbív či ochucovadiel. Bez čohokoľvek, čo by mohlo škodiť vašemu bábätku v prípade že kojíte. Je spracovaný hydrolýzou aby bola zachovaná jeho bioaktivita a vstrebateľnosť. Táto kombinácia robí z Inca Collagenu najlepšieho partnera, ktorý vám pomože nielen v prvých mesiacoch po pôrode.

 

 

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

Doprajte si apoň 3-mesačnú každodennú kúru a keď problémy ustúpia, môžte prejsť na ďalšiu 3 mesačnú udržiavaciu kúru, kedy budete užívať len 3 vrecúška týždenne. Potom opäť zopakujte intenzívnu kúru.

Inca Collagen je vhodný a vysoko odporúčaný pre dojčiace ženy. V tehotenstve ho legislatíva EÚ zatiaľ nemôže odporučiť, a to musíme rešpektovať. Keďže ale je kolagén čistá bielkovina, neobsahuje nič čo by mohlo plod poškodiť. O jeho užívaní sa poraďte radšej s vaším gynekológom. Tehotenský život mamičiek píše rôzne príbehy a Lucii pomohol napríklad aj pri zrastaní maternice.

Tak ako doprajete to najlepšie svojmu bábätku, doprajte starostlivosť aj sebe.  Zaslúžite si ju.

Netreba zabúdať aj na pohyb, ktorý je veľmi dôležitý pre každú mamičku a rovnako aj deti , ponúkame vám zopár tipov na výlety s deťmi 

Incapet Collagen pre zvieratá so zľavou

Kolagén pre psy, mačky a kone nakúpite teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Zadajte v e-shope kód: S01000666  a objednajte.

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×