Inca Collagen prišiel na Česko-Slovenský trh v máji 2015. Za jeho vznikom stojí silná a energická žena: Romana Ljubasová, ktorá nám porozprávala zaujímavý príbeh vzniku značky Inca Collagen.

Aký bol prvý impulz na založenie Inca Collagenu?

Príbeh Inca Collagenu sa začal na dovolenke v Thajsku. Kamarát sa spálil a išla som mu robiť tlmočníka do lekárne. Lekárnička mi začala doslova pchať kolagén, že to najviac pomôže. Nedala si vysvetliť, že my potrebujeme skôr masť, a silný opaľovací krém. Nedala sa odbiť. Takže sme kamaráta dopovali kolagénom a výsledok ma prekvapil. Po niekoľkých týždňoch sa mu koža vyliečila a žiarila zdravím aké sme mu až závideli. Bola som tak fascinovaná, že som s kolagénom začala sama experimentovať.  V Thajsku som bola 2krát ročne a namiesto šperkov a šiat som kamarátkam dovážala kolagén. Často som mala plný kufor kolagénu a keď nám s kamoškami dochádzal, boli sme schopné sa o posledný sáčok naťahovať. Vtedy vo mne skrsla myšlienka vytvoriť niečo, čo bude ľuďom skutočne pomáhať. Od nadšenia bol k biznis plánu už len krôčik.

Ako to potom pokračovalo?

Na začiatku bol sen o tom ako by to asi vyzeralo. Mám totiž veľmi dynamickú fantáziu. Za pár dní som si vysnívala nadnárodnú spoločnosť. Inšpiráciou mi bol Ford, Nivea, Red Bull a Disney, Steve Jobs a Mark Zuckerberg. Potom som začala uvažovať koľko, kde a čoho potrebujem. Chcela som mať produkt NAJ, NAJ, NAJ.

Doslova som otočila balenie z Thajska, prečítala som si, že sa vyrába v Bangkoku, kúpila som letenky a vydala som sa zisťovať receptúru a postupy výroby. Čítala som o kolagéne od rána do večera. Možno to vyznie jednoducho, ale sú za tým týždne a mesiace práce aby som vyvinula produkt najvyššej kvality a zvládla celú byrokraciu okolo.

kolagén pri mori

Užívate kolagén aj vy a vaši blízki?

Mamka neznáša ryby. Rok jej trvalo, než prehltla kolagénový prášok v pomarančovom džúse. Nato sa jej akoby zázrakom zahojila jazva, ktorá bola predtým naozaj dlho nezdravo „živá“. Potom časom zistila že sa mi po asi 1,5 roku užívania kolagénu vyplnili strie. A že už nie sú ani fialové a prepadnuté, ale biele a plné.

Babička Bohunka má 86 rokov. Hovorí, že sú to všetko len chytáky na dôchodcov a že ničomu neverí. Kolagén jej dávame vždy ako darček a ten poctivo užíva.  Bývam na 4. poschodí bez výťahu. Babička to predtým nemohla vyjsť a preto ma nenavštevovala. Teraz už schody zdolá, ale nesmieme s ňou o tom hovoriť.

Môj brat sa sťažuje na dlhé nechty a tvrdí, že si objednal len lepšie vlasy a kĺby. Tak aby som s tým práškom niečo urobila, on dlhé nechty nechce.

V čom najviac pomáha vám?

Užívam ho už piaty rok a pomáha mi komplexne:

  1. Nechty: Skôr som nosila francúzsku manikúru, ale keď som začala s Inca Collagenom, experimentálne som ju opustila. Už 4 roky mám vlastné, zdravé a prírodné nechty.

    2. Zuby: V roku 2015 mi lekár dával zirkónovú fazetu na kývajúci zub a povedal, že bude zázrak ak tam vydrží. A ona vydržala. Zub sa nekýve, fazeta drží ako pribitá. Ďasná mi už 4 roky nekrvácajú, sú krásne ružové a je to fajn.

    3. Vlasy: Vlasy mi rastú ako blázon. Farbíme sa s maminkou na blond od mojich 15 rokov. Vždy to stačilo raz za 4 týždne. Teraz sa musíme farbiť už po 3. Inak máme na hlave srandovnú jarmulku. Vlasy sú silnejšie. Vždy boli dobré, ale teraz sú skvelé.

  2. Pigment: Moja babička Bohunka je pehavá a plná znamienok. Maminka menej a ja som úplne OK. Kedysi som sa zle opaľovala a vybledla som vždy už cestou z dovolenky. Teraz mi februárový bronz z Thajska vydrží až do prvého jarného slniečka.
  3. Vrásky: Tvár si mažem nejakým krémom a viac nerobím. Občas si Inca Collagen naťupem kozmetickým tampónom na čistú pleť, ale aj tak ho tak 98% krát vypijem. Zvnútra je to istota.

Takisto ma menej trápia kĺby a žily. Proste som zdravá, cítim sa dobre a je to vidieť I navonok.

 

Čo je na kolagéne také úžasné, že zažíva taký veľký boom?

 

Pre mňa osobne je veľkým spojivom. Spája  tkanivá a bunky, je základnou stavebnou bunkou vlasov, nechtov, pokožky aj kĺbov. Gro produktu je, že súvisí s celým človekom. Či mužom  či ženou, modelkou či športovcom, mladicou či starenkou.  Spája tak aj komunity, pretože pomáha celoplošne všetkým po 25 roku života. V neposlednom rade náš kolagén spája Česko a Slovensko.

Prečo by sa ľudia mali rozhodnúť práve pre váš kolagén spomedzi všetkých na trhu?

Zdokonaliť receptúru Inca Collagenu nie je možné! Tá je vo svojej podstate úplne dokonalá, a tým svetovo výnimočná. Ide o čistú bielkovinu, ktorá si zachováva všetky svoje najlepšie účinky na ľudské telo. Je vytvorený z morských rýb, ktoré obsahujú kolagén najpodobnejší tomu ľudskému, čím poukazujeme na jeho jasný pôvod a kvalitu zdrojov. Inca Collagen sa vyrába hydrolýzou a delí sa na maličké peptidy, aby sa lepšie vstrebal.

Je živý, bio aktívny, silný, čistý a naozaj funguje. Nikdy som sa nechcela vydať cestou prímesí alebo chémie, ktorá sa nachádza v množstve výživových doplnkov nachádzajúcich sa na našom trhu.

Ak má kolagén skutočne pomáhať, musí byť čistý! Preto vznikol Inca Collagen – 100 % čistý morský kolagén.

Odporúča vás užívať mnoho celebrít, je to len reklama, alebo máte od nich naozaj úprimnú spätnú väzbu, že im pomáha?

S celebritami nás na začiatku prepojila návrhárka Janka Pištejová, s ktorou mám rodinný vzťah. Bola jednou z prvých ľudí, ktorým som vozila kolagén z Thajska a je na ňom doslova závislá. Vidí na sebe jeho účinky už 5 rokov a odporúča ho kade chodí. Keďže sa stretáva s množstovm celebrít, s každým si o kolagéne pokecá a keď ho raz skúsia, už s ním nechcú prestať. Takto sa prirodzeno cestou šíri nielen medzi celebrity, ale aj medzi iných ľudí, ktorí sa k nám dostali na základe referencií svojho okolia alebo vďaka záujmu o svoje zdravie. Samozrejme, mnohých k nám priviedla zvedavosť a účinky kolagénu. A tie na seba nenechávajú dlho čakať. Máme mnoho spokojných zákazníkov, ktorí nám píšu ako im Inca Collagen pomohol a opakovane nakupujú.

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×