V lete naša pokožka jednoducho vyžaduje dvojnásobnú starostlivosť. Nielen že je vystavovaná priamemu slnku, ale aj očiam nášho okolia. Dostatok kolagénu v pokožke pomôže odolať podráždenie, starnutie, spálenie alebo toľko nežiadúcim pigmentovým škvrnám. Vyskúšajte aké má kolagén účinky.

Opálená bronzová pokožka pristane snáď každej žene. Ak si z dovolenky chcete priviezť krásnu, opálenú, hydratovanú a mladistvo vyzerajúcu pokožku, je najvyšší čas dopriať vášmu telu intenzívnu kolagénovú kúru. Pokiaľ má pokožka dostatok kolagénu, nielenže vám opálenie dlhšie vydrží, ale zároveň pomocou kolagénu doplníte telu stavebné bielkovinu, ktorá pozitívne ovplyvňuje vaše nechty, vlasy a pohybový aparát. Kolagén ostatne tvorí takmer 30% bielkovín ľudského organizmu a viac ako 70% bielkovín kože. Kolagén je právom nazývaný bielkovinou mladosti a spolu s vitamínom C vás udrží mladé a krásne dlhšie ako príroda naplánovala.

Čo radí doktor?

“Kolagén je potrebné konzumovať v akejkoľvek veku. Kolagén sa nám prejavuje v krásnej tvári. Ale aby ste si takú krásnu tvár zachovali a nedošlo k rýchlej degradácii kolagénu, čo sa prejavuje zhoršenou kvalitou kože, nechtov, vlasov, aj zhoršenou kvalitou nervovo-svalového tkaniva, treba kolagén telu dodávať. kolagén je potrebný v každom veku, “ vysvetľuje Dr. Holoubek. Predovšetkým v lete by sme nemali podceňovať blahodárne účinky kolagénu pre našu pleť a dopĺňať ho prostredníctvom vhodných prípravkov.

Ten správny kolagén

Tento typ kolagénu je najviac podobný tomu ľudskému, a preto dodá kvalitnú výživu nielen vašej pokožke, ale aj vašim vlasom a nechtom. práve Inca Collagen skvelým parťákom na letnú dovolenku. Zabezpečí hydratáciu, pomôže ku krásnemu opálenie, ochráni pokožku pred pigmentovými škvrnami i vráskami. Morský kolagén je najviac podobný tomu ľudskému, a preto dodá kvalitnú výživu nielen vašej pokožke, ale aj vašim vlasom a nechtom.

A keď pridáte ovocie bohaté na vitamín C, budete mať zaistený aj dostatok antioxidantov a vitamínov. Inca Collagen, teda prevezme časť starostí za vás a vy si letné slnečné lúče môžete užívať na plno.

Aké sú účinky kolagénu na ľudské telo?

  • Výrazne zlepšuje kvalitu a rast vlasov:
  • Zabraňuje vypadávaniu vlasov – vytvára z nich zdravé a krásne vlasy, lesklé,
  • Dodá krásu a lesk vašim vlasom – bojuje proti lámaniu
  • Zvyšuje hustotu vlasov –  ak je kolagénu dostatok vlasy vyzerajú zdravo a krásne
  • Pomáha eliminovať padanie a lámanie vlasov – už nemáte v kúpeľni plnú podlahu vlasov, ako predtým
  • Zvyšuje hydratáciu a objem vlasov – nemusí sa hanbiť za svoje krátke a lámavé vlasy, zlepšuje ich objem
  • Regeneruje poškodené končeky a zabraňuje ich štiepeniu – už žiadne rozlámané končeky
  • Intenzívne hydratuje pokožku a omladzuje pleť- budete sa cítiť fit, lepšie, zdravšie a najmä mladšie
  • Pomáha zjemniť a zredukovať existujúce vrásky – už žiadne starnutie, kolagén je špeciálne určený na elimináciu starnutia
  • Dodáva pokožke elasticitu a pevnosť – žiadne strie a pomarančová pokožka
  • Zdravé a krásne nechty – žiadne lámavé nechty, nádherne dlhé upravené nechty vďaka dostatku kolagénu
  • Posilňuje štruktúru nechtov – dlhé nechty budú jedinečné, zlepšuje odolnosť voči lámavosti a štiepeniu nechtov, zabezpečuje zdravie a lesk nechtov.
  • Pomáha aktívnemu životnému štýlu – kvalitné bielkoviny hrajú významnú úlohu pri budovaní svalovej hmoty a pri regenerácii po cvičení.

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×