Milí čitatelia. Dnes vám chcem povedať aj o tom, aký názor na Inca Collagen majú moja babička a mamička.

Mamka neznáša ryby. Rok jej trvalo, než prehltla kolagénový prášok v pomarančovom džúse. Nato sa jej akoby zázrakom zahojila jazva, ktorá bola predtým naozaj dlho nezdravo „živá“. Potom časom zistila – pozerá sa mi stále na „pneumatiky“ – že sa mi po asi 1,5 roku užívania kolagénu vyplnili strie. A že už nie sú ani fialové a prepadnuté, ale biele a plné. To mi teda musíte veriť. Neukážem ich. Jednoducho je to len a len môj zadok. Mamka tiež každému ukazuje teraz už skoro neviditeľnú jazvu cez celú dlaň až k palcu. „Bola taká hnusná a rozďavená a teraz je fuč.“
Babička Bohunka má 84 rokov. Hovorí, že sú to všetko len chytáky na dôchodcov a že ničomu neverí. Kolagén jej dávame vždy ako darček. A ten poctivo užíva asi tak trikrát do roka.

Bývam na 4. poschodí bez výťahu. Babička to predtým nemohla vyjsť a preto ma nenavštevovala. Teraz už schody zdolá, ale nesmieme s ňou o tom hovoriť. Na Vianoce si Inca Collagen vždy želá, ale podotkne, že jej ho dávať nemusím, aby som „nemala útratu“. K užívaniu kolagénu ju už nemusím presviedčať – stará sa o to sama a žije celkom fajn. V 84 rokoch to už síce nie je na žiadne discopríbehy, ale povedala by som, že na svoj vek je pomerne fit. A to je veľmi dobre.

Môj brat sa sťažuje na dlhé nechty a tvrdí, že si objednal len lepšie vlasy a kĺby. Tak aby som s tým práškom niečo urobila, on dlhé nechty nechce.

A to je tak asi všetko. Je to voľba a životný štýl. Príbehov od spokojných užívateľov už máme stovky – na niektoré z nich sa môžete pozrieť priamo tu na webe Inca Collagenu. Svojmu kolagénu bezvýhradne verím. Verím, že to, čo predávame a vyrábame, robí svet šťastnejší, krajší a zdravší. Ďakujem.

Romana

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×