Už sú to štyri roky, čo je Inca Collagen na trhu. Udialo sa toho veľa a tiež na mediálnom trhu pravidelne prinášame čitateľom nové články o kolagéne a jeho účinkoch. O tom, kam a ako sa značka Inca Collagen a jej zakladateľka Romana Ljubasová posunuli, sa dozviete na webe kamzakrasou.sk, ktorý s Romanou urobil príjemný rozhovor, ktorého úryvok prinášame.

Príbeh Inca Collagenu vznikol viac-menej spontánne na mojej dovolenke. Ako to väčšinou na dovolenkách býva, občas sa spálenej pokožke nevyhneme, a tak moje kroky viedli do lekárne, v ktorej mi odporučili kolagénový prípravok pre moju slnkom pobozkanú pokožku. Samozrejme, ako bývalá zdravotná sestra som vedela o dôležitosti kolagénu pre ľudské telo, ale viete, ako to je. Kým si myslíte, že ho nepotrebujete, tak je všetko v poriadku. A až keď prídete na nejaký nedostatok, nedajbože zranenie, vtedy si začnete uvedomovať a zisťovať, čo vám pomôže. Vtedy vo mne skrsla myšlienka vytvoriť niečo, čo bude skutočne pomáhať. A tak už 4 roky je Inca Collagen odpoveďou na mnoho estetických, ale aj zdravotných problémov.

A ako ste sami povedali, vôbec to nebolo jednoduché. Cesta ku vzniku prvej krabičky bola kľukatá. Presedlala som z právnickej kariéry a vrátila sa späť k zdravotníctvu a pomoci ľuďom. Verte či nie, v danej chvíli sa pre mňa kruh uzavrel a našla som zmysel a radosť v pomoci ľuďom prostredníctvom Inca Collagenu.

Nezaobišla som sa bez skeptických komentárov od rodiny a príbuzných, ktorí nedokázali pochopiť, prečo odchádzam zo zabehnutého biznisu a začínam loviť v neznámych vodách – prečo začínam budovať niečo nové, v podstate od nuly. Avšak túžba vytvoriť niečo – svoj vlastný produkt, ma hnala vpred a po pár mesiacoch táto túžba začala prinášať želané ovocie. Iróniou je, že moji najbližší boli prvými, ktorí mali možnosť kolagén vyskúšať. A teraz? Oceňujú jeho účinky a nevedia „bez neho fungovať“.

Mojím osobným mottom je: ÚSPECH SA MERIA KVALITOU ŽIVOTA. A môžem povedať, že takým hnacím motorom v prípade Inca Collagenu sú pozitívne ohlasy od zákazníkov, ktorým náš produkt pomohol.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×