Na trhu je veľký výber kolagénov, no naši priaznivci ostávajú roky verní Inca Collagenu. Hlavným dôvodom sú samozrejme pozorovateľné výsledky, ktoré sa pri pravidelnom užívaní u mnohých z nich začali prejavovať veľmi rýchlo. Krajšia pleť, zmiernenie problémov súvisiacich s kožnými poraneniami, zlepšenie stavu kĺbov, či viditeľne pevnejšie vlasy a nechty. Je toho však omnoho viac. 

Ak práve vyberáte najlepší kolagén pre seba, možno práve nasledujúce osobné príbehy vám pomôžu vybrať si.

Prečo si vybrať Inca Collagen?

  • Inca Collagen má pozitívne účinky na celú opornú sústavu. Pomáha chrániť kĺby a chrupavky, pri problémoch spojených so zraneniami dokáže pomôcť v celkovej regenerácii. Kĺby sú doslova premazané a aktívny pohyb sa stáva opäť radosťou bez bolestí.
  • Inca Collagen pomáha aj pri regenerácii tkanív v koži a hladkom svalstve. Tam, kde potrebujete urýchliť hojivý proces, bojuje kolagén na bunkovej úrovni a opravuje poškodenia. Príkladom je zotavenie po pôrode, kde pomáha nielen s ranami a jazvami, no účinný je aj proti striám, akné, zlepšuje pleť, pevnosť nechtov a vlasov.
  • Podobne dokáže byť veľkou pomocou pri zápaloch tkanív a šliach v pohybovom ústrojenstve.
  • Inca Collagen je výborným pomocníkom v lete. Pomáha chrániť pokožku pred spálením, regeneruje ju rýchlejšie a predĺžite si s ním opálenie. Slnko pokožku vyčerpáva, ničí prirodzený kolagén, a vysušuje ju. Ak si začnete dopĺňať kolagén, najlepšie spolu s vitamínom C, telo získa späť nenahraditeľnú bielkovinu mladosti a tiež jeden z najsilnejších antioxidantov. Kolagén zlepšuje hydratáciu pokožky, čím ju spevňuje a pomáha jej vydržať letnú záťaž.
  • Inca Collagen podporuje vlasové folikuly a zvyšuje tvorbu bielkovín vo vlasoch. Výsledkom je nielen to, že vlasov rastie viac, rastú tiež rýchlejšie, no navyše sa dovtedy suché a lámavé vlasy dostávajú späť do formy.  Končeky vlasov sa menej štiepia a dokonca má kolagén vplyv aj na výskyt šedín – práve tým, že podporuje funkciu folikul, v ktorých sa tvorí pigment vlasu.

 

Vďaka Inca Collagenu môžem opäť naplno športovať

“Na trhu je kolagénov priam šialené množstvo. Vyskúšala som ich niekoľko a v rôznych formách a hneď som zistila, čo mi vyhovuje a čo absolútne. Hľadala som taký, ktorý by mal čisté zloženie. Bez zbytočných prímesí, bez pridaného cukru či farbív. Zakotvila som pri Inca Collagene. Prestalo mi hlavne vŕzgať v kolene, čo je asi najvýraznejšia zmena, odkedy ho užívam. Bez kolagénu by som nemohla športovať tak, ako mi srdce piští. Inca Collagen mi pomáha, aby moje kĺby fungovali ako hodinky. Navyše sa stará o moje vlasy, ktoré po neuveriteľnom vypadávaní počas oboch kojení dostali riadne zabrať. Inca Collagen je mojou každodennou súčasťou,” hodnotí športovkyňa Jana Šimkovičová.

 

Inca Collagen mi pomohol zotaviť sa po pôrode

matka užívajúca kolagén

Lucia, mamička troch detí, začala Inca Collagen užívať pri treťom tehotenstve, kedy jej hrozili vážne komplikácie. Rozhodla sa voči nim preventívne poistiť užívaním Inca Collagenu. Výsledok? Moja rekonvalescencia po tretej sekcii bola oproti prvým dvom oveľa jednoduchšia. Ja som sa dokázala úplne s prehľadom postaviť na nohy na druhý deň, doma som bola schopná fungovať normálne a nemala som taký problém so zubami, vlasmi, nechtami ani celkovým hojením rán.” Dnes sa teší z troch zdravých detí bez najmenších problémov.

 

Inca Collagen mi pomohol, keď som si spálil chrbát

Hudobník Peter Jarábek z kapely The Rockin´Balls sa raz v lete nepríjemne spálil na chrbte. Vzhľadom na to, že patrí medzi tie najsvetlejšie fototypy, spálil sa do červena a následkom boli obrovské bolesti, kvôli ktorým nemohol hrávať na gitare. Zdalo sa, že na niekoľko týždňov je vyradený z hry.

Peter od nás dostal odporúčanie užívať Inca Collagen v trojnásobnej dávke. Čo nasledovalo, prekvapilo aj jeho samotného. Spálená koža sa začala nečakane rýchlo regenerovať a už o pár dní dostala zdravú hnedú farbu. Bolesti ustúpili a Peťo sa mohol bez problémov vrátiť k skúšaniu a koncertom.

Inca Collagen mi zachránil vlasy

pozitívne skúsenosti na Inca CollagenSpokojná zákazníčka Jaja Maderová si Inca Collagen nevie vynachváliť, a to najmä kvôli účinku na vlasy. Veľmi mi počas jedného aj druhého tehotenstva, aj popri dojčení padali vlasy, že som mala v kútoch normálne plešinky. Po dvoch mesiacoch užívania som mala vlasy na nerozoznanie.Tak aj kvalita pleti sa zlepšila a spevneli mi nechty. Za mňa je TOP.

Mne váš výrobok zachránil vlasy, mne bolo do plaču, som bola normálne plešatá. Teraz mam tak dlhé a husté vlasy, aké som za celý život nemala. Chápem, že každý má inú skúsenosť ale ja nedám na Inca Collagen dopustiť.”

 

Vďaka Inca Collagenu som sa vyhla operácii preťaženej ruky

recenzia na Inca Collagen

Atestovaná farmaceutická laborantka a certifikovaná kozmetička Marcela zažila účinky Inca Collagenu, ktoré ďaleko predčili očakávania. Primárne som začala užívať kolagén najmä kvôli mojim večne pukajúcim kolenám a krehkým nechtom. Musím potvrdiť, že už po mesačnej dávke Inca Collagenu som sa začala cítiť výborne. Moje kolená pukajú menej, nechty mám pevnejšie a okrem toho ma veľmi potešila aj skutočnosť, že mi pomohol predísť operácii ruky na jednodňovej chirurgii, nakoľko vďaka nemu sa mi krásne začal vstrebávať ganglióm, ktorý mi vznikol na ruke z dôvodu jej presilenia.”

Kolagén 4+1

Aj zvieratká potrebujú kolagén. Ku 4 baleniam Inca Collagenu získate 1ks Incapet Collagenu pre vášho domáceho miláčika ako darček. Pridajte mu kolagén do jeho obľúbeného krmiva a sledujte účinky.

Stavte aj vy na overený a účinný kolagén. Dôvody, prečo je Inca Collagen tou najlepšou voľbou:

  • Lebo je to čistý hydrolyzovaný kolagén štiepený na jednotlivé fragmenty, čím ostáva v bio-aktívnej, živej forme, ktorá je prirodzená pre ľudské telo. Preto sa výborne vstrebáva do organizmu a vďaka tomu účinkuje rýchlo a viditeľne tam, kde ho najviac potrebujete.
  • Inca Collagen je trojzložkový kolagén, v jednom sáčku s dennou dávkou je 80% kolagénu typu I., 19,5% kolagénu typu II. a asi 0,5% kolagénu typu III. Najrozšírenejší v ľudských tkanivách je typ I. – nachádza predovšetkým v našej koži a kostiach a tvorí až 90% celkového objemu kolagénov v tele. 
  • Je to  morský kolagén vyrábaný z kvalitných surovín, vedľajších produktov morských rýb. Vyznačuje sa preto ľahkou stráviteľnosťou a stabilnosťou.
  • Neobsahuje žiadne prídavné látky, arómy ani príchute, ktoré molekulu kolagénu degradujú. Tak si Inca Collagen zachováva maximum svojich účinkov.
  • Jedno zlaté vrecúško Inca Collagen obsahuje presnú odporúčanú dennú dávku 3000 mg, ktorá je podľa odborníkov najideálnejším množstvom pre telo.
  • Najlepšie funguje spolu s vitamínom C, a preto ku každému baleniu Inca Collagen posielame vitamín C s dennou dávkou 500 mg grátis.

Sme vám nesmierne vďační za vašu priazeň a naďalej budeme ponúkať stopercentne kvalitný produkt, ako aj osobnú starostlivosť o zákazníkov a partnerov.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×