spaleny chrbat a kolagen

Peter Jarábek je gitarista a spevák kapely The Rockin´Balls. Počas letných si pri zbere jahôd škaredo spálil chrbát. Na odporúčanie začal užívať až trojitú dávku Inca Collagenu a výsledok nenechal na seba dlho čakať.

Ako súvisí kolagén a opálenie?

Peťo to na slnku značne prehnal a keďže je aj blonďák, okamžite jeho pokožka zčervenala a nastúpila bolesť. Tú bolesť, nemohúcnosť pozná asi každý kto sa na slnku spálil. Peťovi sme odporučili trojnásobnú dávku kolagénu podporenú vitamínom C. Po týždni jeho pokožka viditeľne chytila tú správnu farbu, bolesť ustúpila a Peťo mohol znova hrať na gitare. Aj takéto a nielen tieto účinky má kolagén na ľudské telo.

spaleny chrbatrenegeneracia kolagenom

Kolagén má tiež hydratačné vlastnosti. Keďže pokožka je na slnku vysúšaná, tak aj v tomto vám kolagén dokáže pomôcť. Pomáha uchovávať v pleti vodu, čím je pleť žiarivejšia, plnšia, vypnutejšia a bez suchých vrások. Kolagén je teda rozhodne skvelým parťákom pre každého milovníka chytania letného bronzu. Zabezpečí hydratáciu pokožky, čím nebude pôsobiť vysušene a navyše aj takto môžete zabrániť vzniku popálenín v prípade, že to s pobytom na slnku podstatne preženiete.

Z tohto dôvodu by ste pri každom slnení sa mali myslieť nielen na slnečnú ochranu, ale aj na to, že kolagén by mal byť súčasťou vášho pitného režimu alebo prijímanej stravy.

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×