Otázka za milión, ktorá trápi väčšinu z nás. Najmä po pandémii sa pozornosť žien, ako aj mužov, obracia od dobrého výzoru viac k zdraviu tela a nadobudnutiu stratenej kondície. Ibaže tieto dva aspekty spolu úzko súvisia. Ako nájsť balans a udržať sa čo najdlhšie zdravý a silný, v kondičke, a ideálne pritom aj dobre vyzerať?

Nik nechce zostarnúť, alebo teda ak je to možné, túžime dosiahnuť akési mladistvé starnutie, s istým šarmom, bez bolestí, vrások a zachovať si svoju prirodzenú energiu. To bez zdravého a pohyblivého tela nepôjde. Ako na to, o tom sa porozprávala moderátorka Martina Valachová v podcaste Odznova s pohybovým a výživovým koučom Martinom Tavelom. Okrem konkrétnych rád, ako sa správne starať o svoje telo a ako cvičiť, sa dozviete aj:

  • prečo je strava pri udržiavaní silného a zdravého tela taká dôležitá a tvorí až 80% celého úspechu,
  • prečo je potrebné pri chudnutí zachovávať aj svalstvo a prečo musíme prijímať dostatok kvalitných bielkovín,
  • akú úlohu má spomedzi bielkovín kolagén, prečo už nielen kolagén pre športovcov je dôležitý, ale mal by ho dopĺňať každý z nás po tridsiatke,
  • ako doplniť kolagén, prečo nám nepostačuje kolagén v potravinách a podľa čoho si vybrať najlepší kolagén spomedzi výživových doplnkov,
  • ako vám Inca Collagen môže pomôcť udržať zdravé a mladistvé telo, krásnu pokožku, vlasy i nechty, a to aj vo vyššom veku.

Príjemné počúvanie!

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×