najlepší kolagén pre psy

Skutočne zodpovedný majiteľ psa neváha zaistiť mu čo najlepšiu výživu a starostlivosť. No hoci našich psov milujeme, nie vždy si naplno uvedomujeme, čo všetko potrebujú pre dlhý a zdravý život. Tak napríklad kolagén: ten je jednou z najzákladnejších bielkovín v tele, no telo cicavca si ho v dostatočnom množstve tvorí len do určitého veku. U ľudí môže chýbať už okolo tridsiatky, no u psov už v mladom veku.

Kvalitnými granulami to nekončí. Veterinári upozorňujú, že hoci podávame psovi plnohodnotnú stravu, z dlhodobého hľadiska to nemusí stačiť. Psy totiž starnú inou matematikou, než ľudia. Zároveň sú niektoré veľké plemená náchylnejšie na ochorenia pohybovej sústavy. Predstavte si, že by ste rástli tak rýchlo, ako ony – niet sa čo čudovať, že pri takom rýchlom vývoji kĺby a celkovo pohybové ústrojenstvo trpí. „Keď si uvedomíte, že ten pes dosiahne svoju optimálnu výšku možno do tých 14-16 mesiacov, to je taká predstava, ako keby my sme za 7 rokov mali vyrásť na svoju dospelú výšku. Čiže ten nápor na pohybový aparát a hlavne na tie kosti je obrovský,“ hovorí veterinárka Zuzana Fekečová.

Pes skrátka potrebuje špeciálnu kĺbovú výživu. A aká je najlepšia kĺbová výživa pre psov? Okrem chondroitínu či glukozamínu, ktoré sú už štandardne obsiahnuté vo výživových doplnkoch pre zvieratá a veľmi dobre fungujú, môžete psovi podávať aj stopercentný kolagénový hydrolyzát, čiže kolagénové peptidy získané šetrnou enzymatickou hydrolýzou zo surového živočíšneho kolagénu. Na trhu je dostupný účinný český prémiový produkt, Incapet Collagen, čistý kolagénový hydrolyzát z morských rýb, ktorý vznikol po obrovskom úspechu ľudského Inca Collagenu. Ten má už na konte okolo 150 tisíc spokojných zákazníkov a je jednotkou na trhu. Preto sa dá povedať, že ľudia ho výborne otestovali, aby mohol vzniknúť Incapet Collagen pre psov.

Kolagénový balíček pre psov s darčekmi

Veľký kolagénový balíček pre psov. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlnený uzlík na hranie.

Účinky Incapet Collagenu na organizmus psa sú úžasné:

  • pomáha posilniť a vyživiť chrupavky, ale i tkanivá a kĺby
  • pomáha pri regenerácii po zraneniach a operáciách kĺbov
  • pomáha znížiť klinické príznaky ochorení pohybovej sústavy, ako je osteoartritída alebo rozličné dysplázie či artritída, a pôsobí tiež ako prevencia u psov s dedičnými sklonmi k degeneratívnym ochoreniam

“Mám doma americkú buldočicu Kiru, ktorá má dyspláziu 4 stupňa a natiahnutý väz. Incapet Collagen jej veľmi pomáha pri regenerácii a obnovuje pohyblivosť kĺbov. Tak isto jej kolagén zlepšil kvalitu srsti.” Lucka Valentovičová

  • pomáha u psov predchádzať problémom spojeným s opotrebovaním kĺbov a kostí vplyvom veku, zlepšuje mobilitu u starších zvierat

“Náš Fabio oslávi tento mesiac 18. narodeniny. Pred 2 rokmi mal veľké problémy s kĺbikmi na predných labkách, nedalo sa mu chodiť, ani sa postaviť. Nakoľko som sama užívala váš kolagén a pomohol mi, tak som ho začala dávať aj jemu (1 balík rozdelený na 3 dni). V priebehu 2 mesiacov sa mu výrazne polepšilo.” Hanka Jančovičová

Incapet Collagen + uterák pre psov

Kolagén pre psy Incapet Collagen a jemný uterák, ktorý oceníte po kúpeli alebo očistnej sprche vášho miláčika.

Teraz vo výhodnom balíčku.

Kolagén je ale hojne zastúpený aj v koži a rôznych tkanivách, a tak Incapet Collagen:

  • pomáha pri hojení rán na koži, či už následkom zranení, chirurgických zákrokov alebo kožných ochorení
  • môže prispieť k lepšej kvalite srsti a pazúrikov
  • pomáha udržať zdravé zuby a ústnu dutinu
  • pomáha aj pri hojení výstelky čreva pri najrôznejších tráviacich problémoch, zvyšuje chuť do jedla

Česká značka kolagénu Incapet Collagen podporuje aj útulky. Firemnou víziou spoločnosti je pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú. Ohlasy zo Slobody zvierat svedčia o tom, že Incapet Collagen je skutočne výnimočným výživovým doplnkom pre zvieratá: „2-ročný francúzsky buldoček Fred má po celom tele slabé osrstenie aj ložiská bez srsti a 7-ročnému Krašnovi odumrela časť kože na krku po bitke s inými psíkmi. Za nás Incapet Collagen odporúčame,” zhodnotili pracovníci Slobody zvierat. V trnavskom útulku pani Nováková podávala Incapet Collagen viacerým psíkom, medzi nimi i Jacobsovi, ktorý mal problém so zadnou nohou. “Vyskakuje mu jabĺčko, občas si ju šetrí. Už po mesačnej kúre oveľa viac používa spomínanú nožičku a začína na ňu pekne došľapovať.” Incapet Collagen pomohol aj v programe vodiacich psov, na nohy postavil sučku labradora Evitku, ktorú trénujú na asistenčného psa. Prečítajte si jej príbeh.

Tajomstvo účinkov Incapet Collagenu spočíva v spôsobe výroby. Rovnako ako Inca Collagen, aj Incapet Collagen sa získava z vedľajších produktov morských rýb pomocou enzymatickej hydrolýzy. Ide o šetrnú metódu štiepenia molekuly kolagénu na peptidy za studena, pričom sa zachováva bioaktivita výsledného kolagénového hydrolyzátu. Ten je potom dobre vstrebateľný a telo psa ho dokáže naplno využiť. Navyše morský kolagén oproti hovädziemu či bravčovému nemusí prechádzať tepelnou úpravou a je celkovo ľahšie využiteľný pre telo cicavca. Ďalej je tu garancia čistoty: Incapet Collagen je stopercentný kolagén vo forme prášku s veľmi jemnými a dobre rozpustnými časticami. Bez konzervantov či dochucovadiel. Prirodzenú arómu rýb psy milujú a tak s konzumáciou Incapet Collagen nie je problém. Keďže je to maximálne čistý a prírodný kolagénový hydrolyzát, je vhodný aj pre psy s citlivým trávením a hypoalergénny.

Incapet Collagen je teda najlepší kolagén pre psy, ktorý na trhu nájdete. Doprajte svojmu štvornohému kamarátovi top kĺbovú výživu, ktorá mu pomôže prežiť s vami dlhý a zdravý život.

Kolagén pre mačky s darčekom navyše

Doprajte vašej mačičke výživu, akú potrebuje. Teraz ku baleniu Incapet Collagen získate kvalitný uterák grátis ako darček.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×