Leto sa už skončilo a opäť prichádza bláznivé jesenné počasie a s ním spojené teplotné výkyvy. Počasie vonku je nepredvídateľné a z jedného dňa na druhý teplota kolíše medzi desiatkami stupňov. Takéto teplotné rozdiely dokážu imunitu poriadne naštrbiť. Poradíme vám ako zostať fit aj na jeseň počas chrípkového obdobia.

Doprajte si aspoň 8 hodín spánku

Žijeme v uponáhľanej dobe, kedy nemáme čas sa ani v pokoji naobedovať, nie to si ešte dopriať poriadny spánok. Častokrát na to doplácame. Naše telo je vyčerpané a náchylnejšie na prechladnutie. Myslite na svoje zdravie skôr, ako bude neskoro a spite denne aspoň 8 hodín.

Začnite otužovať

Striedanie teplej a studenej vody počas sprchovania vám pomôže stať sa odolnejšími voči výkyvom počasia. Vybudujete si tým silnejšiu imunitu, podporíte prietok krvi, vaša pokožka bude krajšia a vy sa budete cítiť lepšie. Krátke otužovanie počas rannej sprchy vás nakopne lepšie ako šálka silnej kávy.

Rozhýbte sa

Nemusíte denne prejsť desiatky kilometrov. Stačí ak počas slnečného dňa použijete na prepravu do práce vlastné nohy namiesto auta. Ak si neviete predstaviť chodiť do práce pešo, doprajte si každý deň aspoň 30 minútovú prechádzku. Veľa z nás trávi väčšinu času v sedavej práci alebo doma za počítačom. Po ôsmich hodinách v kancelárií dobre padne chvíľka v prírode. Nielenže tým pomôžete svojmu zdraviu, navyše si prečistíte po celom dni hlavu a prídete na iné myšlienky.

Prijímajte dostatok vitamínov

Ruku na srdce, koľkí z nás po lete prirodzene prestávajú prijímať potrebné množstvo vitamínov a minerálov z ovocia a zeleniny. Počas leta naše telo dopujeme ovocím  a dostatkom vody. No s chladnejším počasím prestávame mať pocit, že ich potrebujeme. Opak je však pravdou. Kedy inokedy, ak nie práve počas jesene naše telo potrebuje zvýšené množstvo vitamínov a minerálov. S nedostatkom vody v našom tele sa spája aj suchá pokožka, ktorá sa počas chladných dní veľmi namáha a je náchylnejšia k vysušovaniu. To isté platí aj o našich nechtoch a vlasoch.

Pravdou je, že počas leta v našich záhradách nájdeme dostatok lokálneho ovocia a zeleniny. No veľa z nich po skončení úrody zmizne z pultov obchodov. Preto je na jeseň dobré prijímať vitamíny aj v podobe výživových doplnkov.

Jedným z týchto dôležitých prvkov je aj kolagén, ktorého tvorba v našom tele sa prirodzene vytráca s pribúdajúcim vekom. Preto je ho potrebné dopĺňať. Posilní našu pokožku, vlasy aj nechty. Pleť bude žiarivejšia, pružnejšia a mladistvá. Vyskúšajte Inca Collagen – prémiový trojzložkový kolagén, ktorý podporuje tvorbu vlastného kolagénu.  Inca Collagen intenzívne hydratuje vašu pokožku a zvyšuje elasticitu vašej pokožky. Teraz k nemu dostanete zadarmo vitamín C ako darček. Skvelá kombinácia, ktorá hravo zatočí s jesenným chrípkovým počasím. Vaše telo sa vám navyše odvďačí mladistvým vzhľadom.

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×