Trpíte nedostatkom kolagénu?

Trápia vás prvé vrásky, strie, nepekné pigmentové škvrny, krehké nechty či lámavé, rednúce vlasy? Ak som trafila klinec po hlavičke aspoň u jednej či dvoch z uvedených otázok, zrejme vás nepoteším. Je totiž veľmi pravdepodobné, že máte nedostatok kolagénu. V tom prípade určite čítajte ďalej, tento článok je určený práve vám…

Kolagén nie je botox. Je to telu vlastná bielkovina.

Na začiatok opäť trocha teórie. O kolagéne sme toho už popísali dosť. Ak však vezmeme do úvahy, že ho kozmetické salóny neustále ospevujú ako nový botox, možno by sa ešte niekomu mohlo zdať, že kolagén je pre naše telo niečím, čo k nemu prirodzene nepatrí. Opak je pravdou, priatelia. Nielenže je kolagén nášmu telu vlastná, je to dokonca tá najzákladnejšia stavebná látka v našom tele! Vedeli ste, že práve táto dôležitá bielkovina tvorí nielen spojivové tkanivá pohybového aparátu, ale aj štruktúru našich kostí a kĺbov, a dokonca až 70% bielkovín našej kože?

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

Dôležitý nielen pre pokožku, ale aj pre celé telo

A to zďaleka nie je všetko, čo šikovný “kolagénik” dokáže. Kým si ho naše telo dokáže v plnej miere vyprodukovať samé, funguje ako vnútorný elixír mladosti. Vyživuje, regeneruje a udržiava pohyblivosť svalov, a zásobuje živinami aj všetky tkanivá, vlasy a nechty. Jednoducho povedané, práve kolagén je v našom tele tým hnacím motorom, ktorý udržiava našu pokožku i vlasy dokonale mladé, prirodzené a pružné.

To však platí iba dovtedy, kým ho máme v tele dostatok. Mnohí z vás už totiž vedia, že s pribúdajúcim vekom obsah kolagénu v našom tele výrazne znižuje. Nuž a po štyridstiatke sa nám už “sám od seba” netvorí takmer vôbec! U niekoho môže stav “kolagénovej núdze” nastať skôr, u niekoho neskôr. Dostávame sa teda k otázke, ktorú pravidelne počúvam: „Ako zistiť, že mám nedostatok kolagénu?“

Jednoducho: skúste náš TEST.

 

Incapet Collagen pre zvieratá so zľavou

Kolagén pre psy, mačky a kone nakúpite teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Zadajte v e-shope kód: S01000666  a objednajte.

 

Nedostatok kolagénu? Otestujte sa!

 

  1. Je vaša pleť suchá, dehydrovaná, so sklonom k tvorbe vrások?
  2. Trápi vás ochabnutá pokožka či nepekné strie?
  3. Sú vaše vlasy lámavé a bez lesku? Majú sklon k zvýšenému vypadávaniu?
  4. Máte krehké, štiepiace sa nechty?
  5. Trápia vás pigmentové škvrny?
  6. Máte viac ako 35 rokov?

Ak ste aspoň na dve alebo viac otázok odpovedali kladne, je veľmi pravdepodobné, že trpíte nedostatkom kolagénu. Nie je to nič neobvyklé, práve naopak. Nedostatok kolagénu je jednoducho dôsledkom prirodzeného procesu starnutia a týka sa každého z nás, ktorí už dávno nemáme 25. Čo je – najmä pre nás ženy – rovnako nepríjemné, nedostatok kolagénu (prezývaného bielkovina mladosti), môže mať na svedomí aj vznik prvých vrások. Naša pokožka je bez zásoby kolagénu zrazu nadmerne suchá, nechty sa lámu, vlasy pomaly rednú a strácajú lesk…

My však už dobre vieme, že kolagén si môžeme pravidelným užívaním doplniť, a výrazne tak spomaliť starnutie pokožky, vyhladiť drobné vrásky, či zlepšiť kvalitu a rast vlasov i nechtov.

A nielen to. Aby však kolagén fungoval tak ako má (a tam kde ho práve najviac treba), je dôležité, aby ste ho vášmu telu dodali v tej správnej, pre telo prirodzenej bio-aktívnej (INCA) forme. O tom, čo to tá toľko spomínaná “bio-aktivita” vlastne znamená, zase nabudúce.

Výhody

100% morský kolagén bez prísad, ktorý naozaj funguje
Prémiový trojzložkový kolagén z overených zdrojov (obsahuje kolagén typu I, II, III)
Bioaktívny (živý) kolagén, ktorý sa výborne vstrebáva
Denná dávka obsahuje 3 000 mg účinného hydrolyzovaného kolagénu
Hydrolyzovaný morský kolagén Inca Collagen
Skvelo rozpustný vo vode - nehrudkovatie ako iné
Samostatne balená denná dávka pre zachovanie účinku
Nemaskovaný sladidlami, farbivami ani ochucovadlami
Kolagén overený zákazníkmi s výbornými recenziami
Ľubica Kubičková

O autorovi:

Zdravie je to najcennejšie, čo si v živote môžete priať. Viem to, pretože je v mojom živote niekto, komu by som ho dopriala zo všetkých najviac. Práve on (alebo skôr ona – moja sestra) ma priviedla k tomu, aby som sa začala zaujímať o kolagén a jeho účinky pre zdravie. A to prajem nielen svojim blízkym, ale aj vám. Preto som sa rozhodla o svoje skúsenosti s Inca Collagenom podeliť nielen ako milujúca sestra a mamina krásnej dcérky, ale aj ako blogerka a redaktorka.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×