Zákazníci Inca Collagen

Vymenili nás, no potom sa k nám vrátili. Títo priaznivci nám ostávajú verní, pretože sa na vlastnej koži presvedčili, že Inca Collagen naozaj funguje. Jedným z dôvodov je, že Inca Collagen si zachováva status prvotriednej kvality a čistoty, čo znamená, že jeho účinky sú pri pravidelnom užívaní viditeľné.

Originál je len jeden. Boli sme prví na trhu s morským kolagénom a náš produkt naďalej vyrábame poctivo, z prvotriednych surovín a za dodržania najvyšších štandardov. Preto Inca Collagen skutočne funguje a zákazníci si ho žiadajú späť.

“Incu sme mali v ponuke 3 roky dozadu. Z osobnej skúsenosti dokázala po mesiaci vyriešiť problém s bedrovým kĺbom. Lenže potom…. človek skúša. Ja aj naše zákazníčky sme vyskúšali iné kolagény a viete čo? Inca Collagen je skrátka TOP!”

Barbora Hrdeková, CEO & masérka Viktoria Massage

 

“Za posledné tri roky som skúsila tri asi najväčšie značky, takže to môžem zodpovedne porovnať a za mňa vyhráva práve tento… Je síce chuťou “najrybovejší”, ale zato má najviditeľnejšie výsledky a to je pre mňa dôležitejšie ako ovocná príchuť… preto som sa k nemu nakoniec s pokorou aj vrátila.”

Mamba Dasha

“Už sme ich mali v salóne a išli veľmi dobre, len zákazníčky chceli skúsiť aj iné značky. Po krátkych pokusoch s inými značkami sme sa rozhodli zase vrátiť k Ince. Predsalen, je to overený produkt.”

Linh Haplová, šéfka LUXURIA Nails&Beauty

Prečo ostať pri Inca Collagen

  • Pretože je čistý, stopercentný a ničím neochutený. Inca Collagen neobsahuje žiadne arómy, ochucovadlá ani stabilizátory. Skrátka obsahuje jedinú a najúčinnejšiu zložku, morský kolagén bez akýchkoľvek kyselín a príchutí, ktoré by ho zbytočne degradovali. Tak si zachováva svoj plný potenciál a účinok.
  • Je to prémiový trojzložkový kolagén, vyrobený šetrne pomocou hydrolýzy (za studena), pričom dochádza k jemnému štiepeniu molekuly kolagénu na jednotlivé fragmenty, schopné preniknúť k bunkám. Zároveň si takto štiepený kolagén zachováva všetok svoj potenciál.
  • Tým pádom ide o živý, bioaktívny kolagén, ktorý je prirodzený ľudskému telu.
  • Pretože morský kolagén je najkvalitnejší typ kolagénu. Inca Collagen, vyrobený z vedľajších produktov rýb, je ľahko stráviteľný a pre telo dobre vstrebateľný.
  • A pre toto všetko Inca Collagen tak skvelo účinkuje. Je skrátka vyrobený tak, aby účinne prenikol do krvi a dopravil sa až k bunkám, ktoré ho najviac potrebujú – do chrupaviek, kostí, kĺbov, do kože, až k nechtom a vlasom. 
  • Inca Collagen je záruka spoľahlivosti. Inca Collagen nemení typ výroby, neexperimentuje s kvalitou, ostáva verný tradíciám. Inca Collagen je stálica, ktorá mení jediné – a to váš život k lepšiemu.

Výhody

100% morský kolagén bez prísad, ktorý naozaj funguje
Prémiový trojzložkový kolagén z overených zdrojov (obsahuje kolagén typu I, II, III)
Bioaktívny (živý) kolagén, ktorý sa výborne vstrebáva
Denná dávka obsahuje 3 000 mg účinného hydrolyzovaného kolagénu
Hydrolyzovaný morský kolagén Inca Collagen
Skvelo rozpustný vo vode - nehrudkovatie ako iné
Samostatne balená denná dávka pre zachovanie účinku
Nemaskovaný sladidlami, farbivami ani ochucovadlami
Kolagén overený zákazníkmi s výbornými recenziami

Ako? Hodnotia naši spokojní užívatelia:

“Môj ‘MUST HAVE’ už takmer dva roky – INCA Collagen. Je skvelý pre moju pleť, vlasy, nechty, celkový zdravý životný štýl ale najviac som vďačná že mi pomohol s kĺbmi… Pri pravidelnom užívaní bolesť v kolene úplne zmizla.” 

Zuzana Mikušová

“Asi po mesačnom každodennom užívaní mi prestali začínajúce bolesti v kĺboch, kolenách a ramenách, pohyblivosť tela sa zlepšila a po 3 mesačnom užívaní kolagénu som zistil, že ani dlhšej namáhavej práci necítim bolesti vo všetkých kĺboch ako predtým a telo sa mi stalo takým pohyblivejším a pružnejším.”

Pavol Žák, podnikateľ a hudobník kapely RockOko

“Vďaka Inca Collagenu mi prestali padať vlasy, dokonca začali rásť nové, zlepšila sa mi pleť, nechty sú pevnejšie. Okrem toho som začala cvičiť a kolagén, ktorý si stále dám ráno po tréningu s pomarančovým džúsom, mi cvičenie uľahčuje a nepociťujem bolesť svalov či kĺbov. Dlho som pre seba hľadala ten pravý kolagén na základe recenzií a odporúčaní, a viem, že Inca už nevymením za žiadny iný.”

Livka Gaľová, blogerka

“Inca Collagen užívam už dlhšiu dobu a vďaka nemu mi začali menej vypadávať vlasy, taktiež mám pocit, že sa mi zlepšila kvalita pokožky. Je súčasťou môjho každodenného ranného rituálu.”

Karolína Chomisteková, supermodelka

Neviete sa rozhodnúť, ktorý kolagén je najlepší? Poradíme vám pri výbere toho správneho kolagénu pre vás. My v Inca Collagen budeme vždy dbať o stopercentnú kvalitu produktu, ako aj osobnú starostlivosť o zákazníkov a partnerov. Ďakujeme vám za vašu priazeň!

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×