Pre dnešnú dobu je typické, že máme všetkého dostatok a ľudia teda prirodzene porovnávajú. Hľadajú podobné produkty a porovnávajú ich ceny, kvalitu a iné parametre. Niektoré značky to motivuje k znižovaniu cien, iné zas k vytváraniu komerčnejších a  dostupnejších produktov. Nám však na kvalite záleží, a preto vyhľadávame a spolupracujeme s partnermi, ktorí ctia rovnakú filozofiu.

Konzumná doba

Doba prebytkov ako je tá dnešná tu ešte nikdy nebola. S tým prichádzajú aj nové výzvy, ktorým čelia ako zákazníci, tak aj firmy poskytujúce v tejto dobe svoje služby alebo produkty. Aj na firemnej úrovni dlhodobo pozorujeme, že ponuka je čoraz širšia, produktov na trhu je stále viac. Z pohľadu zákazníka je konkurencia dobrá, pretože núti firmy dlhodobo zvyšovať svoju úroveň. Ako firma taktiež nakupujeme a sme zákazníkom pre mnohých dodávateľov surovín a služieb a aj preto si uvedomujeme, aké je dôležité dbať na kvalitu toho čo nakupujeme.

Absencia kvality

Kvalita je dnes často skloňovaný pojem. Každý sa ňou oháňa a deklaruje ju, avšak málokto ju dokáže aj podložiť výsledkami. Pri výbere našich partnerov si vždy dávame pozor na to, aby sme mali istotu, že pracujeme s tými najlepšími vo svojom odbore. Napríklad dnes často používanými prívlastkami “domáci“ alebo “bio” sú označované aj produkty, ktoré si ich tak úplne nezaslúžia.

Robíme veci srdcom

Robíme veci srdcom a s úprimným záujmom o to, aby sme svoju prácu urobili čo najlepšie. To je podľa nás jediná cesta k tomu, ako mať šťastný život, alebo ako vybudovať dlhodobo úspešnú značku, ktorá si získa veľa spokojných zákazníkov. Pre našu spoluprácu si taktiež vyberáme partnerov podľa rovnakého metra, aký máme nastavený pre nás – úprimná a kvalitná   To všetko preto, aby sme vám – našim zákazníkom – mohli dodať niečo navyše. Malý darček alebo profesionálnu službu ako poďakovanie za vašu dôveru.

Ak hovoríme napríklad o domácich produktoch, vezmime si med či limonádu, ktoré dostanete takmer v každej kaviarni. Pre niekoho to znamená, že vám podajú limonádu urobenú priamo pre vás, tesne pred konzumáciou. To že ju pripravia zo sirupov produkovaných veľkými značkami, ktoré s tými domácimi nemajú nič spoločné je už vec druhá. Podobná je aj situácia pri mede, ktorý vám podajú k čaju alebo si ho bežne kúpite v obchode. Veľké reťazce pomenujú svoj výrobok prívlastkom “farmársky”, prípadne “ako od babičky”, pridajú vábny obal a menšia lož, ktorá však neporušuje žiadne pravidlá či zákony je na svete. Čo je horšie – funguje to.

Vyberajte zodpovedne

Ľudia už dlhodobo prehrávajú v tejto “marketingovej vojne”. Dôkazom toho je aj fakt, že napríklad pri jednoduchej veci ako je prijímanie vitamínu C, si len minimum z nás siahne po čerstvých pomarančoch. Namiesto toho jednoducho čistou vodou zapijeme tabletku a sme spokojní. Tento fakt ovplyvňuje aj nás, pretože pre vstrebávanie kolagénu je potrebný aj pravidelný príjem vitamínu C. Preto môžete tabletky nahradiť napríklad čerstvo odšťavenou pomarančovou šťavou s dennou dávkou Inca Collagenu.

Často sa stretávame s názorom, že veci zo zahraničia sú lepšie alebo minimálne zaujímavejšie. Aj preto zrejme tak veľa ľudí nakupuje potraviny s inou krajinou pôvodu, pričom to naše – naozaj domáce – má často vyššiu kvalitu. Ak vám na tom záleží, skúste si miesto pravého včelieho medu zo supermarketu kúpiť med priamo od včelára, miesto barových sirupov svetových značiek skúste napríklad domáci levanduľový sirup z Levanduľového sveta, o ktorom sa môžete dozvedieť všetko o jeho kvalite a pôvode.

Tento problém sa však týka aj bežných potravín ako je napríklad mäso, zelenina, ovocia alebo pečivo. Skúste kúpiť mäso z lokálnej farmy a určite pocítite rozdiel v porovnaní so supermarketom. Aj ovocie a zelenina je iná. Aby ste to vyskúšali skúste si kúpiť – hoc aj v supermarkete – napríklad paradajky zo Žitného ostrova a iné, napríklad zo Španielska. Nechceme bojkotovať supermarkety, to v žiadnom prípade. Skôr je našim cieľom poukázať na to, že človek si v dnešnej dobe môže vyberať, a preto by to mal robiť vedome a s dôrazom na detail. Vyššia kvalita života totiž súvisí aj so stravou. Vyberajte zodpovedne kvalitné výrobky a hľadajte aj prirodzené zdroje vitamínov a iných prospešných látok.

Vaše telo vám za to poďakuje.

Ďakujeme našim partnerom

My v Inca Collagen vždy dbáme v prvom rade na kvalitu a sme radi, že to robia aj naši partneri. Ďakujeme im za ich vernosť a ochotu poskytovať dlhodobo kvalitu a že sa neuchyľujú k cestám rýchleho zisku a znižovaniu úrovne kvality produktov či služieb. Aj vďaka vám dokážeme my poskytovať kvalitné produkty ľuďom. Preto spolupracujeme výhradne s domácimi dodávateľmi služieb alebo tovarov, ktorí robia svoju prácu už od základov poctivo. Sme radi že vás máme a opäť sa potvrdili slová Romany Ljubasovej – zakladateľky Inca Collagen – že kolagén spája nielen bunky, ale aj ľudí. A je skvelé, že títo ľudia majú hodnoty podobné tým našim.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×