Marcela Šarvaicová je atestovaná farmaceutická laborantka a certifikovaná kozmetička, ktorá pravidelne užíva Inca Collagen a podelila sa o svoje odborné stanovisko. Okrem svojho odborného pohľadu na kolagén však prezradila svoju skúsenosť s kolagénom,  vďaka kolagénu predišla operácii preťaženej ruky.

Primárne som začala užívať kolagén najmä kvôli mojim večne pukajúcim kolenám a krehkým nechtom. Musím potvrdiť, že už po mesačnej dávke Inca Collagenu som sa začala cítiť výborne. Moje kolená pukajú menej, nechty mám pevnejšie a okrem toho ma veľmi potešila aj skutočnosť, že mi pomohol predísť operácii ruky na jednodňovej chirurgii, nakoľko vďaka nemu sa mi krásne začal vstrebávať ganglióm, ktorý mi vznikol na ruke z dôvodu jej presilenia.

Pozrite si video o tom, čo má spĺňať ten správny kolagén

Viac o téme kolagén z pohľadu atestovanej farmaceutickej laborantky a certifikovanej kozmetičky Marcely Šarvaicovej si môžete prečítať na webe kamzakrasou.sk.

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×