Už viete, že Inca Collagen je úžasným pomocníkom pri spomalení procesu starnutia celého tela a dokázateľne funguje. Pomôže vám získať krajšiu pleť bez vrások, pevnejšie vlasy a nechty, zdravú pohybovú sústavu. Ani Inca Collagen však nedokáže urobiť zázraky zo dňa na deň a preto je veľmi dôležité užívať ho dlhodobo a pravidelne. To je jeden z dôvodov, prečo sa vyplatí kúpiť hneď viac ako jeden balíček a práve preto máme v ponuke toľko balíčkov, pri ktorých získate nielen kolagén za výhodnú cenu, ale aj množstvo darčekov navyše.

Ak vás trápi otázka, ako dlho užívať kolagén, kým spozorujete jeho účinky, rozoberali sme to aj v jednom z predošlých blogov. Sú šťastlivci, ktorí prvé účinky spozorujú už do mesiaca, ale väčšinou potrebuje Inca Collagen viac času, aby sa benefity tejto esenciálnej bielkoviny prejavili navonok na pleti, kĺboch či vlasoch. Môžeme teda len odporučiť kúpu kolagénu vo výhodných balíčkoch, ktoré máme v ponuke. Mnohé balíčky obsahujú aj praktické darčeky. A samozrejme máme balíčky aj s Incapet Collagenom pre vašich štvornohých kamarátov.

8 balení kolagénu s obrovkou značkovou dekou grátis

Zásobte sa kolagénom na 8 mesiacov vopred a pritom sa zababušte do luxusu! Pri príležitosti osláv 8. výročia zrodu značky Inca Collagen sme pripravili tento balíček, ktorý ponúka dlhodobú kúru pre zdravie kĺbov a krásu pokožky, vlasov i nechtov, v spojení s maxi dekou značky Bugatti. Doteraz najvýhodnejšia kúpa, akú sme tu kedy mali!

8 rokov Inca Collagen na trhu = 8 kolagénov do zásoby na približne rok, pre vašu krásu a kondíciu!

Nakúpte si 8 balení Inca Collagen a kvalitnú huňatú deku značky Bugatti v hodnote 100,- € získate grátis. K tomu samozrejme 8x vitamín C a doprava zdarma.

Ponuka je obmedzená, len do vypredania zásob.

Tento výhodný maxi balík obsahuje:

  • huňatú hrejivú deku v rozmeroch 150×200 cm značky Bugatti – táto jemná deka sa postará o ten správny pocit tepla a pohody pri vašom odpočinku a relaxácii.
    Deka je vyrobená zo 100% polyesteru, vyznačuje sa vysokou kvalitou spracovania, jednoduchou údržbou, stálofarebnosťou, ale zároveň je mäkká, hrejivá a priedušná. Tieto vlastnosti si zachováva aj pri častom praní.
  • 8x mesačné balenie Inca Collagen
  • 8x mesačné balenie vitamínu C so šípkami 500 mg

Veľké balenie kolagénu pre psov so skvelými hračkami pre psov

Doprajte vášmu psovi kĺbovú výživu, akú potrebuje. Intenzívna kolagénová kúra na tri mesiace pomôže vášmu psovi regenerovať a vyživovať srsť, kožu, pohybový aparát a zlepšiť hojenie rán po úrazoch. Pridajte mu kolagén do jeho obľúbeného krmiva a sledujte účinky.

Ku trom kusom Incapet Collagenu získate ako darček:

  • veľký uzlík na hranie (20cm)
  • jemnú plyšovú deku (Rozmer 100 x 150 cm)

Hip Hop bavlnený uzlík je najzákladnejšia potrebou každého psíka. Bavlnený uzol jednoducho musí mať. Je vyrobený z prírodnej bavlny, pri hryzení čistí zúbky, využitie nájde pri hre i preťahovaní vonku i doma. Perfektná hračka pre všetkých psíkov

Deka je prateľná na 30 ° C, ľahko sa tak udržuje v čistote. Je mäkká a hrejivá, psy ju milujú. Rozmer 100 x 150 cm. Svetlo sivá neutrálna farba deky sa hodí do každého interiéru. Deka je ozdobená vzorom kociek a labiek. Vhodné aj do auta či pelechu.

Kolagénový balíček pre psov s darčekmi

Veľký kolagénový balíček pre psov. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlnený uzlík na hranie.

Extra veľký relaxačný balíček s darčekmi

Veľká regeneračná kúra obsahuje až 4 balenia Inca Collagenu, ktoré vystačia minimálne na 4 mesiace, k tomu samozrejme zadarmo 4 balenia vitamínu C. Okrem toho získate aj mäkkučkú veľkú osušku a osviežujúci zelený čas.

Pravý zelený čaj Oxalis pre váš dokonalý pitný režim. Budete ho popíjať s radosťou každý deň.

Veľká modrá osuška s logom Inca Collagen vás bude sprevádzať na dovolenkách a v spa centre.

Maxi balíček pre vás, s kolagénom aj pre vášho miláčika

Ku 4 baleniam Inca Collagenu získate balenie Incapet Collagenu pre vášho domáceho miláčika ako darček. Takto môžete kolagén doplniť sebe aj svojmu štvornohému kamarátovi.

Incapet Collagen bol testovaný na ľuďoch, aby mohol slúžiť zvieratám a pomohol už mnohým z nich, vrátane zverencov Slobody zvierat.

4 balenia Inca Collagenu + Incapet Collagen zdarma sa cenovo najviac vyplatí. Samozrejme s dopravou zdarma.

Darčekový set pre vášho miláčika s uterákom

Kolagén pre psy Incapet Collagen s darčekom

K baleniu Incapet Collagen dostanete dopravu zdarma a k tomu jemný uterák, ktorý využijete po kúpeli alebo očistnej sprche vášho miláčika. Pridajte zvieraťu kolagén do jeho obľúbeného krmiva a sledujte účinky:

  • Pomáha posilniť a vyživiť chrupavky, ale i tkanivá a kĺby
  • Pomáha pri regenerácii po zraneniach a operáciách kĺbov
  • Pomáha znížiť klinické príznaky ochorení pohybovej sústavy, ako je osteoartritída alebo rozličné dysplázie či artritída, a pôsobí tiež ako prevencia u psov s dedičnými sklonmi k degeneratívnym ochoreniam
  • Pomáha u psov predchádzať problémom spojeným s opotrebovaním kĺbov a kostí vplyvom veku, zlepšuje mobilitu u starších zvierat
  • Pomáha pri hojení rán na koži, či už následkom zranení, chirurgických zákrokov alebo kožných ochorení
  • Môže prispieť k lepšej kvalite srsti a pazúrikov
  • Pomáha udržať zdravé zuby a ústnu dutinu
  • Pomáha aj pri hojení výstelky čreva pri najrôznejších tráviacich problémoch, zvyšuje chuť do jedla

Incapet Collagen: Testované na ľuďoch!

Výhodný balíček Incapet Collagen 4+1 gratis

Doprajte svojmu maznáčikovi dostatok kolagénu na niekoľko mesiacov. Teraz ku 4 baleniam Incapet Collagenu získate 1ks Inca Collagenu pre vás ako darček.

4 balenia Incapet Collagenu vystačia na intenzívnu kúru pre vaše zviera a Inca Collagen získate zdarma pre vás. Môžete si tak otestovať jedinečné účinky čistého hydrolyzovaného kolagénu z morských rýb a pridať sa k tisícom spokojných zákazníkov. Ponuka za bezkonkurenčnú cenu, ktorá sa neodmieta. Samozrejme s dopravou zdarma.

Trojmesačná kolagénová kúra + čaj a uterák zdarma

Kolagén potrebuje čas, aby naplno zaúčinkoval. Doprajte si na začiatok intenzívnu kúru, ktorú si kúpite za výhodnú cenu a s darčekmi navyše!

Kúpte si naraz 3 balenia Inca Collagen – enzymaticky hydrolyzovaný kolagén na pleť, vlasy, nechty a pohybový aparát. Navyše zdarma získate 3 balenia vitamínu C, svieži čaj Oxalis s príchuťou broskyňa-citrón a hebučký uterák. Urobte pre seba niečo dobré, oddýchnite si, rozmaznajte sa a podporte svoje zdravie a krásu.

Relaxačný balíček obsahuje:

  • 3x 100% čistý rybí kolagén Inca Collagen,
  • jemný uterák
  • 3x vitamín C,
  • čaj Oxalis s príchuťou broskyňa-citrón,
  • dopravu zadarmo.

Vyberte si ten pravý balíček s kolagénom pre vás a nechajte ho naplno pôsobiť. Takisto aj u vášho domáceho miláčika. Tie benefity za to stoja!

Kolagén pre kone s darčekom navyše

Teraz ku kolagénu Incapet Collagen pre vášho koňa dostanete aj kvalitný uterák v kráľovskej modrej ako darček.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×