zena s usmevom

Vyznať sa v ženskej mysli je tvrdý oriešok (niekedy aj pre ženy samotné). Pomôžeme vám piatimi tipmi ujasniť si, po čom ženy vlastne túžia a poradiť, čím ich túžby (nielen) na Vianoce naplniť.

Každá žena túži po láske

Chce byť dobýjaná, zbožňovaná a utvrdzovaná v tom, že je úžasná. Doprajte jej celý deň malé dôkazy lásky. Začnite raňajkami, ktoré jej pripravíte a donesiete do postele a pridajte k tomu masáž. Darujte jej kvety, ktoré práve určite nečaká.  Pomôžte jej s prípravou večere, a so všetkými prípravami. Ponúknite sa, že navaríte vy. Nezabudnite jej celý deň pripomínať ako veľmi ju ľúbite.

Romantika nadovšetko

Muži romantiku veľmi nechápu, ale ženy sa jej nevedia nabažiť. Pozerajú romantické filmy a smrkajú do vreckovky, že oni takú romantiku nikdy nezažili. Prekonajte sa a spravte nejaké bláznivé romantické gesto. Zasypte ju lupeňmi ruží ráno v posteli, alebo zobuďte serenádou priamo pod oknom. Dajte jej v rádiu ktoré počúva zahrať jej obľúbenú skladbu. Namaľujte na chodník pred dom obrovské srdce. Pripravte jej romantický kúpel s bublinkami vo vani a v pohári. Uneste ju na miesto, kde ste randili na začiatku vášho vzťahu. Fantázii sa medze nekladú.

Chcú byť vypočuté

Tu sa dostávame k večnému kameňu úrazu v spolužitia žena-muž. Ženy toho nahovoria a muži tak radi svoj sluch vypínajú. Preto majú mnohokrát ženy pocit, že nie sú vypočuté. Skúste si spomenúť na niečo, čo vám pred časom vaša polovička spomínala, že si chce kúpiť a prekvapte ju tým pod stromčekom. Dostane jasný dôkaz toho, že ju počúvate. Ak si na nič neviete spomenúť (pretože to s tým počúvaním je niekedy naozaj náročné ), spýtajte sa jej najlepšej kamarátky, alebo sestry. Určite vám dobre poradí, po čom vaša polovička túži.

Chcú byť nenahraditeľné

Dajte jej pocítiť, aký by ste boli bez nej stratený.  Spomeňte si na veci, v ktorých vám pomohla a bez nej by ste ich nezvládli. Utvrdíte tak ju v jej potrebe a pripomenite aj sebe, že je pre vás naozaj nenahraditeľná.  Ak jej navyše dáte vyrobiť nejakú cenu „najlepšia frajerka/žena na svete, roztopíte ju. Nezabudnite poďakovať za to, aké perfektné Vianoce celej rodine pripravila a že bez nej by ten šalát a kapor vôbec nechutil tak ako má.

Byť mladé a krásne

Ženy sa ťažko vyrovnávajú so svojim starnutím a s tým, že strácajú svoju mladosť a krásu. Utvrďte ju v tom, že je rovnako krásna, ako keď ste sa spoznali a zároveň jej pomôžte spomaliť starnutie darčekom od Inca Collagen. Vďaka nemu si do tela doplní kolagén, ktorý vekom stráca  a jej pleť, vlasy, nechty a pokožka budú vyživenejšie, pevnejšie a krajšie.

Tak čo páni, pomohli sme vám vymyslieť, ako spraviť pre svoje ženy nezabudnuteľný zážitok?

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×