So slovenskou reprezentantkou v biatlone Veronikou Machyniakovou spolupracujeme už vyše roka. Veronika užíva Inca Collagen, ktorej pomohol ku krajším a hustejším vlasom ale samozrejme aj k lepšiemu pohybu, kedže je vrcholový športovec. V rámci svojej letnej prípravy sme ju zastihli doma v Banskej Bystrici, kde nám poskytla rozhovor.

Celú sezónu si na cestách po pretekoch, ako vlastne tráviš leto? Si asi rada doma konečne…

Leto trávim zatiaľ tu doma, v okolí Bystrice. Mám tu všetko, priateľov, krásne mesto, prírodu, VŠC DUKLU, kde trénujem (fitko, krytá strelnica, možnosť rehabilitácie) a mám blízko aj domov. Na chvíľu sme síce boli v Talianskom Livigni na vysokohorskom sústredení ale väčšinou sme v domácom prostredí. Vo voľnom čase rada zájdem do mesta, do obchodov, s príjemnou spoločnosťou pri káve. Doma neobsedím. Vždy si vymyslím nejaký program. No veľa času trávim s mojou sestrou, je to moja spriaznená duša (aj sparingpartnerka).

 

Krásna mladá dáma s puškou na pleci. Cítiš sa viac žena alebo športovec?

Haha krásna žena v oblečení športovkyne…Srandujem, podľa mňa by každá žena mala ostať sama sebou, ženskou, upravenou aj keď je v tréningovom moode. To, že žena športuje, neznamená, že sa automaticky stáva menej ženskou bytosťou. Väčšina ľudí má ženy zaškatuľkované a hádže ich do jedného vreca. No ja som to tak nikdy nebrala. Mám rada samú seba a svoje telo. Je to individuálny prístup a ja patrím k tým, čo im na tom záleží. Aspoň aj u mňa je to tak, lepšie sa mi behá keď mám zladené, pohodlné oblečenie od mojej KariTri, k tomu čistá pleť a popritom na sebe nemusím mať žiadny zlepšovák, make-up. Jednoducho sa cítim dobre a som nabitá pozitívnou energiou.

Ako sa teda o seba staráš čo sa týka krásy?

Keď športujem, nemôžem sa veľmi líčiť a používať rôzne krycie prípravky, make up. Je to nepríjemné, keď sa človek
spotí a uložia sa nečistoty do pleti. V konečnom dôsledku to vyzerá ešte horšie. A tak si ju pravidelne len čistím a aj vďaka Inca Collagenu mám zdravú a prirodzene hladkú pleť. Inca Collagen som v prvomrade vyhľadala kvôli mojim vlasom. Prestali mi vypadávať a sú pevnejšie. Vlasy mi lepšie zvládajú ťažšie tréningové obdobia, plus stres zo školy, a pod. záležitosti. Inca Collagen sa stal súčasťou mojej dennej rutiny. Ráno si sáčok zmiešam s vitamínom C, poprípade chutným domácim sirupom. Takže krabičku kolagénu hádžem do cestovnej tašky medzi prvými vecami. A zranenia ma tiež našťastie obchzádzajú. No nič nenechávam na náhodu. Som spokojná lebo cítim, že kolagén ma pre moje telo pozitívny dopad. Síce sa cítim teraz dobre ale Incu používam naďalej.

 

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×