Že kolagén je pre zvieratá rovnako dôležitý, ako pre ľudí, je fakt. A tiež sme si už vysvetlili, prečo ho potrebujú pravidelne dopĺňať zvonka. Ale možno váhate, či je Incapet Collagen skutočne to najlepšie na trhu, čo svojmu zvieraťu môžete podávať. Recenzie a príbehy však neklamú, sú skutočnými dôkazmi o tom, že Incapet Collagen ako čistý stopercentne prírodný morský kolagén účinkuje. A ešte ako! Pozrite sa, ako pomohol zvieratám našich spokojných zákazníkov.

“Máme malú rodinnú stajňu. Dcéra je vášnivá koníčkárka a samozrejme im dáva to najlepšie. Naše kone užívajú Incapet Collagen pár mesiacov jeden sáčok denne, dávali sme im to ako prevenciu pred sezónou. Môžem povedať, že za tú dobu sa im výrazne oživila srsť, je hebká, lesklá a doslova žiari. Tiež kopytá sú silnejšie a kone vyzerajú už na pohľad úplne zdravé.”

Gabriela Zorgovská – chovateľka koní

“Naša Glorinka mala problém so zadnými labkami a mala už problém s dlhými prechádzkami, no po užívaní kolagénu od vás sa jej výrazne polepšilo a opäť môžeme chodiť spolu veselo von.”

Chovateľka Adrianka

Kôň Gandalf

“Gandalf trpieva bolesťami, ktoré súvisia s opotrebovaným chrupom a kĺbami. Neraz ťažko vstával, odmietal pohyb a málo žral. Dozvedela som sa, že na zvýšenie vitality a zmiernenie bolesti zvierat pomáha kolagén. Objavila som výživový doplnok Incapet Collagen. Po troch mesiacoch každodenného užívania sáčku kolagénu už sa dokáže opäť s ľahkosťou postaviť na nohy, behať a robiť radosť celej našej rodine. Sme šťastní, že Gandalf menej trpí bolesťami zubov a zlepšuje sa mu aj kvalita srsti.”

Lucka a koník Gandalf

Kolagén pre kone s darčekom navyše

Teraz ku kolagénu Incapet Collagen pre vášho koňa dostanete aj kvalitný uterák v kráľovskej modrej ako darček.

Kôň Chilli Chocolate

“Dostali sme odporúčanie na užívanie kolagénu pre naše kone. Keď naše kone aktívne závodia, trpia rôznymi úrazmi. Veľmi si želáme podporiť ich výkonnosť a prevenciu pred úrazmi. Incapet Collagen užívajú zatiaľ dva kone v našej stajni, jeden na regeneráciu kĺbov a zlepšenie výkonu a druhý na zlepšenie artrózy, jeden sáčok denne. Ich stav sledujeme.”

Členovia Stajne PD Senica

Kôn Vandual

“Je to účastník minuloročnej Veľkej Pardubickej. Má 12 rokov a sáčok kolagénu denne užíva preventívne na regeneráciu po záťaži a zlepšenie výkonu.”

Marián Štangel zo Štangel Racing

Fenky Blackie, Safirka a Niraya

“Máme za sebou mesiac užívania morského kolagénu od IncaPet Collagen. Myslím, že väčšie zhodnotenie budem môcť robiť až po niekoľkomesačnom užívaní, ale za tento mesiac môžem určite povedať, že sa mi zdá, že sa všetkým našim psím dievčatám o niečo zlepšila srsť, je hebkejšia a vyzerá lepšie – napríklad Blackie mala aj kožu pred užívaním dosť suchú a teraz vidím rozdiel. Tiež posledné týždne naša seniorka Blackie (14 rokov) krásne ožila, je super vidieť, ako sa vždy radostne so štekotom prebehne ♥, myslím, že spojením IncaPet Collagen a prichádzajúcej jari to robí skvelú kombináciu. U našich mladších aktívnych chodských báb zas príchod jari znamená zvýšenie aktivít – začíname poriadne s tréningom agility, frisbeečka a behu pri bicykli, u nich je IncaPet Collagen pomocníkom pre prevenciu pred našou náročnou sezónou. Za nás zatiaľ veľká spokojnosť a teším sa na ďalšie mesiace :-)”

Nikol Pospíšilová, chovateľská stanica   Bohemian Crystals

Pudlík Borinka

“Ako opatrovateľka o budúceho vodiaceho psíka som mala možnosť kolagén vyskúšať a naďalej ho psíkovi podávať. Teraz na neho nedám dopustiť. Vyhral to ako u mňa, tak u Borinky na plnej čiare. Nielen však kvalitou, ale aj vďaka ľuďom, ktorí takto pomáhajú psíkom vo výcviku, aby mali zdravý pohobový aparát. Borinke chutí, nezapácha a je citlivý na jej trávenie. Je to niečo, po čom vždy siahnem na konci dňa, ktorý je pre nás obe náročný.”

Michaela Cibulková a pudlík Borinka

Kone Blesk, Coco a Lamdaras

“Toto je valach Blesk, ktorému je krásnych 27 rokov. So svojím pánom nakrúcal filmy, predvádzal sa na rôznych akciách pre verejnosť a teraz je v zaslúženom dôchodku. Posledná zima mu dala zabrať a tak sa jeho majitelia obrátili na mňa sa zostavením kŕmnej dávky. Spomenuli problém s kĺbmi, tak som neváhala a odporučila Incapet Collagen, pretože s ním mám skúsenosti už od jeho vzniku. Blesk po mesiaci užívania sáčku kolagénu denne začal behať ako mladík a nemá také pohybové trable ako predtým a zahojili sa mu zapareniny od hnačky, ktorou trpel. Trúfam si povedať, že sme Bleskovi predĺžili život o pár rokov.”

Chovateľka Natálie Pavlíková

“Po nejakom čase som sa rozhodla podávať ho svojej kobyle Coco – mala problémy so šľachami, nerástla jej veľmi hriva a s kopytami som tiež nebola veľmi spokojná. Po 14 dňoch užívania kolagénu jej začala rásť krásna hriva, leskla sa jej srsť a šľachy sa zdali pevnejšie. Už to sú 2 roky, čo dostáva sáčok kolagénu každý deň a od tej doby nemala žiadny problém, má aj lepšiu imunitu a keď príde z výbehu s nejakým drobným zranením, tak sa jej poranenia rýchlejšie hoja.

Vo februári som zachránila jedného valacha pred bitúnkom. Hneď som volala Romči, čo sa stalo a ona je taká dobrá duša, že mi poslala 3 krabičky len pre Lamdarasa. Bol vychudnutý, imunita žiadna, šľachy a kopytá v žalostnom stave, boľavý chrbát a žiadna iskra v oku. Teraz je to len 3. mesiac od začiatku užívania sáčku kolagénu denne, a Lamdaras už žije plnohodnotný život,” rozpráva ďalšie príbehy chovateľka Natálie Pavlíková.

Fenky Kira & Beky s dyspláziou

“Beky je fenka v zrelom veku a začali sa u nej prejavovať problémy s kĺbami a chôdzou. Odmietala aportovať, čo miluje najviac zo všetkého. Odkedy užíva Incapet znovu ožila, zlepšila sa jej mobilita a znovu šťastne behá.”

Manažérka Zdenka a jej Beky

“Mám doma americkú buldočicu Kiru, ktorá má dyspláziu 4 stupňa a natiahnutý väz. Incapet Collagen jej veľmi pomáha pri regenerácii a obnovuje pohyblivosť kĺbov. Tak isto jej kolagén zlepšil kvalitu srsti.”

Majiteľka Lucka Valentovičová

Sučka zlatého retrívra Eliška – 3 roky

“Eliška sa narodila s vrodenou vadou, má skoliózu chrbtice. Absolvovali sme s ňou radu vyšetrení, pravidelne dochádzame na K-Laser terapiu, má rôzne druhy masážnych terapií a hydroterapiu mala tiež. Naozaj veľké zmeny sa začali diať, keď som začala pridávať Eliške kolagén. Vlastne my ho užívame všetci:) Eliška akoby zosilnela, nemá už stuhnuté svalstvo a je vidno, že si užíva viac život. Konečne sa z nej stal psík, ktorý môže behať a je dokonca aj niekedy rýchlejší, než normálni hafani a moje srdce spieva radosťou, že konečne je zdravá a šťastná. Veterinár povedal, že sa jej neskutočne polepšilo. A hovoria to všetci, ktorí nás poznajú. To je tak nádherný pocit šťastia a ja vám za to ďakujem!

Majiteľka Dagmar

Na našu veľkú radosť nám pani Dagmar o pár mesiacov poslala o Eliške ďalšie dobré správy. “Eliška sa má k svetu a veterinár povedal, že rozmýšľa, že jej už nebude predpisovať tabletky na jej problémy s chrbticou, pretože jej je super. Eliška už ani nechce chodiť k veterinárovi 🙂 Veterinár povedal, že je to dobré znamenie, pretože vie, že jej je lepšie. Aj terapie sa nám zredukovali na každých 5-6 týždňov, čo je super. A tiež som presvedčená, že začala viac vymýšľať, akoby chcela dobehnúť ten čas, keď ešte ako šteniatko bola v bolestiach a nemohla. Energie má na rozdávanie a hrabe záhradu a ja sa chichocem na nej aj spolu s manželom. Je to lepšie ako sledovať televíziu.”

Incapet Collagen + uterák pre psov

Kolagén pre psy Incapet Collagen a jemný uterák, ktorý oceníte po kúpeli alebo očistnej sprche vášho miláčika.

Teraz vo výhodnom balíčku.

Julka – 8 mesiacov

Julka od svojich 2 do 6 mesiacov užívala Incapet denne, vzhľadom na to, že je to obdobie, kedy veľmi rýchlo rástla (z 5 kg šteniatka na 20 kg šteniatko). Po 6. mesiaci dostávala Incapet raz týždenne. V 7. mesiaci začala hárať, čo je veľmi skoro na toto plemeno, háranie sa skončilo žiaľ zápalom maternice, ktoré sa riešilo operáciou vzhľadom na ťažký stav. Po operácii sme začali dávať opäť Incapet denne. Po desiatich dňoch jej vybrali stehy, rana sa veľmi pekne hojila. Po 10 dňoch od výberu stehov už ranu po operácii nie je skoro vidieť.

Yorkshirský teriér Sandy

“Ahojte, chcem sa podeliť o skúsenosť. Tento kolagén zmenil môjmu yorkimu život. Ako väčšinu yorkšírov, aj toho môjho trápia kĺby. Asi pred troma mesiacmi zle skočila z postele a mala problém so zadnou labkou. Zverolekárka sa, samozrejme, o Sandy výborne postarala, ale labka ju trápila aj naďalej. Môj kamarát mi odporučil IncaPet Collagen. Šla som do toho. Milo ma prekvapilo, že Sandy tento kolagén hneď zachutil, nerobil jej žiadne problémy s trávením a po dvoch týždňoch prestala krívať a je opäť spokojný psík. Ak máte podobný problém, určite ho odporúčam všetkým havinom!”

Zákazníčka Paula Jablonovská

Kolagénový balíček pre psov s darčekmi

Veľký kolagénový balíček pre psov. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlnený uzlík na hranie.

Fenka Abby

„Abby, 14 ročná fenka havanského psíka, behá ako šteniatko. Dokonca aj kvalita srsti sa jej zlepšuje a má ju lesklejšiu. Takže u nás spokojnosť maximálna.“

Silvia Plecháčková

Fenka Libi – 13 rokov

„Pes ho zjedol s granulami ani o tom nevedel, podávanie je teda bezproblémové. Psík sa nám zdá vitálnejší, pravdepodobne budeme pokračovať s užívaním dlhodobo.“

Barbora Matašeje

Psík Zironko

“U nás je to zložité, nemáme labku skoro od narodenia. Zironko má 10 rokov a 6 mesiacov. Celý život chodíme k veterinárovi a stále skúšame niečo nové. Najskôr to bol sirup, ktorý mal bohužiaľ nežiaduce účinky, potom prišla kyselina hyalurónová, ale jej efekt sa po dvoch rokoch stratil. A tak som sa rozhodla, že zavoláme vám a vyskúšame poslednú možnosť od Inca Collagenu, ktorá je čistá a prirodzená. Zironko má množstvo dalších pridružených ochorení a prešiel si naozaj veľa, ale je to bojovník a my s ním. Zironkovi sa darí a Incapet mu veľmi chutí.”

Majiteľka psíka

Psík Fabio

“Náš Fabio oslávi tento mesiac 18.narodeniny. Pred 2 rokmi mal veľké problémy s kĺbikmi na predných labkách, nedalo sa mu chodiť, ani sa postaviť. Nakoľko som sama užívala váš kolagén a pomohol mi, tak som ho začala dávať aj jemu (1 balík rozdelený na 3 dni). V priebehu 2 mesiacov sa mu výrazne polepšilo, Inca Collagen užíva odvtedy denne. Radi vyskúšame aj vašu novinku pre zvieratá.”

Majiteľka Hana Jančovičová

Vodiaci psík Evitka

Prečítajte si krásny príbeh labradorky Evitky, ktorá trpí osteochondrózou a Incapet Collagen jej zatiaľ výborne pomáha:

“Evitka je pohyblivejšia a vôbec sa nešetrí. Neviem posúdiť lekárske hľadisko, ale bola trochu menej pohyblivá ako teraz. Ešte jedna dobrá správa, Evitka bude asistenčný pes.”

Trénerka Jarmila Virágová

Psík Benny

Benny má problémy s chrbticou. Extradurálna kompresia – kompresia nervového koreňa. Bennyho stav sa po užívaní kolagénu výrazne zlepšil.

Rhea – Continental bulldog

Rhea je veľmi akčný a aktívny ročný psík. Kedže je to plemeno stredného vzrastu, dostáva Incapet Collagen od dvoch mesiacov pre zdravý rast a vývin kĺbov a chrupaviek. Navyše ma nádhernú lesklú a hladkú srsť.

Zverenci Slobody zvierat

Mačička Babčanka, cca 2 roky, voľne žijúca mačka. Mala rozsiahle poškodenie mäkkých tkanív na pravej zadnej končatine z neznámej príčiny. Bodno-tržné zranenie, príp. pohryzenie… už s rozsiahlou hnisavou infekciou. Fotky sú po príchode do Slobody zvierat a z 1., 3. a 4. týždňa užívania. Mačička okrem ATB neužívala žiadnu ďalšiu podpornú liečbu.

      

Kolagén pre mačky s darčekom navyše

Doprajte vašej mačičke výživu, akú potrebuje. Teraz ku baleniu Incapet Collagen získate kvalitný uterák grátis ako darček.

Francúzsky buldoček Fred, s rozsiahlymi kožnými problémami – Incapet výrazne zmiernil príznaky a pomohol pri liečbe.

Dohryzený psík Krašno, ktorý sa pobil s iným psíkom. Kolagén mu veľmi pomohol pri hojení rán a krásne rýchlo sa mu koža aj zasrstila.

 

12 ročný vlčiak s dyspláziou – mal veľmi problematickú a bolestivú chôdzu. Rozchádzali sa mu nohy a odmietal chodiť. Po mesiaci užívania kolagénu sám pobehoval po výbehu.

Gigi

Na záver ešte jedna mačička. Módna návrhárka Jana Pištejová je dlhoročnou fanúšičkou Inca Collagenu, nie je teda prekvapením, že začala svojmu kocúrikovi Gigimu podávať Incapet Collagen.

“Musím sa priznať, že ja som môjmu #gigikocurik dávala môj vlastný Inca Collagen už dávnejšie, testovala som to úplne náhodne, lebo som si všimla, že jeho srsť je omnoho krajšia a preliečili sme dokonca fraktúru panvy…. zabralo to… môj Gigi bol rýchlejšie fit a teším sa, že už ani nekríva!”

Tak čo myslíte, presvedčili vás tieto príbehy? Nie je veľmi nad čím váhať, pretože cestička je už vyšliapaná a množstvo majiteľov ten rozdiel na svojich zvieratkách jasne vidí. Incapet Collagen je pomerne nový produkt, ktorý však kopíruje svojho staršieho brata, Inca Collagen. Dlhoročné testovanie na ľuďoch nás priviedlo k myšlienke dopriať skvelé účinky kolagénu aj našim domácim maznáčikom. Znamenalo to množstvo práce, no stálo to za to a tešíme sa, že vám môžeme prinášať kvalitný a účinný produkt nielen pre vašu krásu a kondíciu, ale aj pre zdravie vášho najlepšieho priateľa.

Incapet Collagen pre zvieratá so zľavou

Kolagén pre psy, mačky a kone nakúpite teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Zadajte v e-shope kód: S01000666  a objednajte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×