Akonáhle si raz získame srdce psa, stávame sa jeho osobným bohom. To, čo nás najviac dojíma na psíkoch, je práve ich bezhraničná vernosť a oddanosť. Dokážu nám vyčariť úsmev na tvári aj počas ťažkých dní, dokážu vycítiť našu bolesť a milujú nás takých, akí sme. Za to si zaslúžia našu stopercentnú starostlivosť, sú na ňu odkázaní. Primárne od nás závisí, ako dlho tu s nami naši štvornohí priatelia budú.

Preto je také dôležité podávať psom kvalitnú stravu a dostatok výživových doplnkov na kĺby. Práve pohybový aparát je u psa veľmi namáhaný, pretože psy sa potrebujú hýbať, patrí to k ich základnému inštinktu. Okrem toho niektoré veľké plemená psov vyrastú až príliš rýchlo, kosti a kĺby sú tak geneticky náchylné na vznik degeneratívnych ochorení. Riešením je podávať im kĺbovú výživu už od útleho veku. To je dôvod, prečo sa aj česká firma Inca Collagen rozhodla rozšíriť svoju ponuku o kolagén pre psov, mačky a kone s názvom Incapet Collagen. Nedostatok kolagénu môže nastať vo vyššom veku, pretože ho telo už nevyrába toľko, koľko treba. Ale môže chýbať aj následkom zlej životosprávy a namáhavého štýlu života u človeka či zvieratka.

Prečítajte si aj: Viete, koľko má váš pes v skutočnosti rokov? Takto sa dajú prepočítať jeho roky na vek človeka

Kto z nás by sa dokázal pozerať na to, ako jeho milovaný pes dennodenne trpí? Dôležité je však, aby sme takémuto stavu zabránili, kým je čas. Aj staršie psy, ktoré začali trpieť bolesťami kĺbov a kostí, však s Incapet Collagen majú šancu na zvrátenie stavu. Incapet Collagen je 100% čistý morský kolagén, ktorý sa vyrába enzymatickou hydrolýzou, čiže štiepením na peptidy. Zachováva sa tak bioaktivita kolagénových peptidov a keďže tento morský kolagén už neobsahuje žiadne prímesi, má maximálny potenciál účinkov pre psa, alebo iné domáce zvieratko.

Incapet Collagen + uterák pre psov

Kolagén pre psy Incapet Collagen a jemný uterák, ktorý oceníte po kúpeli alebo očistnej sprche vášho miláčika.

Teraz vo výhodnom balíčku.

Pomôže ako:

  • prevencia vzniku degeneratívnych ochorení pohybovej sústavy (dysplázie, artritídy),
  • podpora zdravej a hydratovanej chrupavky v kĺboch,
  • prispieva k zlepšeniu pohybu kĺbov, zníženiu bolestí, zlepšuje pohyblivosť u starších zvierat,
  • pôsobí ako pomoc pri regenerácii pevných a mäkkých tkanív po operáciách alebo zraneniach.

Príkladom je sučka zlatého retrívra, Eliška, ktorá mala od útleho veku problémy so skoliózou chrbtice, hodnotí jej majiteľka Dagmar: “Naozaj veľké zmeny sa začali diať, keď som začala pridávať Eliške kolagén. Eliška akoby zosilnela, nemá už stuhnuté svalstvo a je vidno, že si užíva viac život. Konečne sa z nej stal psík, ktorý môže behať a je dokonca aj niekedy rýchlejší, než normálni hafani.” Navyše je kolagén veľmi dôležitý aj pre zdravú kožu a srsť vášho chlpáča. Ľudia z tímu Inca Collagen dobre vedia, čo psy potrebujú, sami totiž patria medzi nadšených psíčkarov a ich motiváciou je pomáhať nielen ľuďom, ale i zvieratám. Preto firma podporuje útulky na Slovensku i v Česku a pomáha najmä psíkom so zdravotnými ťažkosťami. Útulky, napríklad brezniansky Útulok Tuláčik, preto pravidelne dostávajú zásobu Incapet Collagen pre svojich zverencov. Pomohol aj psíkovi Krašnovi zo Slobody zvierat, ktorý mal hlboké rany po bitke s iným psom. “Kolagén mu veľmi pomohol pri hojení rán a krásne rýchlo sa mu koža aj zasrstila,” potvrdil veterinár útulku.

Kolagénový balíček pre psov s darčekmi

Veľký kolagénový balíček pre psov. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlnený uzlík na hranie.

Rozhodli ste sa podávať svojmu psovi Incapet Collagen? Veľmi dobrá voľba, práve teraz ho dostanete vo zvýhodnenej cene, ako aj ďalšie balíčky s užitočnými darčekmi grátis. Začať s podporou zdravia kĺbov a kože, srsti či pazúrikov u svojho psa, sa práve teraz oplatí najviac.

 

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×