Som výrobcom a vlastníkom svojho produktu s názvom Inca Collagen. Dlho som sa vyhýbala vlastnej prezentácii. Musím Vám ale povedať, že kolagén beriem každý druhý deň.

Kolagén užívam už 3 roky. Najprv denne – ešte predtým ako sme predali prvú krabičku – asi od decembra 2016 už len každý druhý deň. Som zdravá a relatívne mladá. Vrcholový šport ma minul už s pubertou a moja genetika zatiaľ spí.

Prečo teda užívam Inca Collagen ?

  1. Nechty

Predtým som mala umelú francúzsku manikúru, ktorú som ihneď s užívaním kolagénu experimentálne opustila. A mám už 3 roky vlastné, zdravé a hlavne prírodné nechty. Ďakujem.

  1. Zuby

Prvá krabička Inca Collagenu uvidela svetlo sveta 8. 5. 2015. Hneď predtým som si nechala kompletne opraviť svoje „šialené zuby“. Nenarástli mi rezáky „dvojky“. Jednoducho mám 2 rezáky, potom „trojky“ a za nimi hneď „štvorky“ a tak ďalej. Jeden zub sa mi kýval a lekár hovoril, že mi neručí za to, že mi opravené zuby zostanú pekné a v dobrom stave. Myslím, že dokonca povedal niečo ako že „by to bol zázrak, keby to tá zirkónová fazeta vydržala“. A ona to vydržala. Zub sa nekýva, fazeta drží ako pribitá. A ďasná mi už 3 roky nekrvácajú, sú krásne svetlo ružové a je to jednoducho fajn.

  1. Vlasy

Vlasy mi rastú ako bláznivé. So svojou mamičkou si farbíme vlasy na blond od jej a mojich 15-tich rokov. A vždy to stačilo raz za 4 týždne. Teraz sa musíme farbiť už po troch týždňoch. Inak máme na hlave smiešnu jarmulku. Vlasy sú silnejšie a vždy boli dobré. No teraz sú skvelé.

  1. Pigment

Moja babička Bohunka je celá pehavá a má veľa znamienok. Mamka menej, no a ja som úplne ok. Kedysi som sa ťažko opaľovala a vybledla som vždy snáď už cestou z dovolenky. Teraz mi februárový bronz z Thajska vydrží až do prvého jarného slniečka. Ďakujem Inca Collagenu za splnenie životného želania mať zdravo opálenú pokožku bez pigmentových škvŕn.

  1. Vrásky

Tvár si vždy natieram nejakým krémom, nič viac nerobím. Občas si nápoj Inca Collagen „naťapkám“ na čistú pleť kozmetickým tampónom. Ale rovnako ho tak na 98 % vypijem. Zvnútra je to na istotu.

Ani ma nehnevajú kĺby, žily… Jednoducho som zdravá, cítim sa dobre a je to vidieť aj navonok. A nezabudnite si prečítať o tom, ako sú s Inca Collagenom spokojné moja babička a moja mamička.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×