Bratislava bola zase o niečo krajšia. Krásu, výnimočnosť a prestíž priniesli do chladných priestorov bývalej továrne teplé a žiarivé modely etablovaných módnych návrhárov. A tam kde je krása, nesmie chýbať aj jej pôvod.

Ženy chcú byť od prírody krásne. No občas treba prírode trocha pomôcť. Najmä po 30-ke, keď to, čo nám stačilo keď sme mali sladkých 20, už dávno stačiť nemusí. Ochabnuté kontúry tváre, vrásky, celulitída, strie, pigmentové škvrny…aj takto sa skôr či neskôr môže prejaviť starnutie pleti, ktoré je pre mnohé z nás hotovým strašiakom. Možno aj preto sme často krát ochotné pre krásu trpieť. A pritom stačí telu dodať to, čo prirodzene stráca.

V čom spočíva tajomstvo krásy modeliek?

Žiarivé vlasy, jemná pleť a dokonalá postava? To všetko má okrem iného jedného spoločného menovateľa. Doplnok výživy prezývaný ako elixír krásy. Reč je o unikátnom morskom kolagéne, ktorý užíva nejedna známa tvár zo sveta módy. Kolagén je najdôležitejšia stavebná bielkovina v našom tele a tvorí až 70% všetkých bielkovín kože. Kým si ho naše telo dokáže aktívne vyprodukovať samé, funguje ako hotový elixír krásy – udržuje pleť mladú, pružnú a hydratovanú, vyhladzuje jej textúru a dodáva živiny aj pre všetky tkanivá, vlasy a nechty. Práve vďaka kolagénu si mladá pleť uchováva všetky tie úžasné vlastnosti, kvôli ktorým si po tridsiatke s nádejou kupujeme jeden drahý krém za druhým. Bohužiaľ, naše obavy sú na mieste, s pribúdajúcim vekom sa totiž kolagén z našej pokožky postupne vytráca. Od 25. roka života začína v tele ubúdať a okolo 40-ky sa už netvorí skoro vôbec. Aby toho nebolo málo, úbytok kolagénu sa môže nepriaznivo prejaviť aj na kvalite našich vlasov a nechtov, ktorá sa s vekom výrazne zhoršuje.

Krása a móda idú spolu

A práve na Bratislavských módnych dňoch zaujala expozícia renomovanej značky Inca Collagen, ktorého verná zákazníčka je aj známa módna návrhárka Janka Pištejová. „Ja nedám dopustiť na INCA Collagen. Pretože je morský, 100% čistý prírodný a bez prísad. Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že pokiaľ ho užívate dlhodobo a v správnej forme, dokáže s vašim telom doslova zázraky. Nie nadarmo sa asi kolagén prezýva bielkovinou mladosti. Vyhladí vrásky, výrazne zlepšuje elasticitu kože, pozitívne vplýva na kĺby, vlasy…Mne po INCA kolagéne vlasy rastú doslova ako z vody, koža je krásna elastická,“ spomína Janka Pištejová. Spoluprácu krásnych modelov módnej ikony a krásy človeka zvnútra si pochvaľuje aj majiteľka a zakladateľka značky Inca Collagen, Romana Ljubasová. „S Jankou spolupracujeme už dlho, a práve ona nám na BMD priniesla túto krásnu expozíciu. Obe sme vyznávačky zdravého životného štýlu a máme na seba vysoké nároky. Preto tak ako jej šaty aj náš produkt ponúka len to najlepšie zo mňa čo chcem ľuďom odovzdať,“ dodáva Romana Ljubasová.

Ten správny kolagén

Aby sa kolagén dobre vstrebával do organizmu musíte ho dodávať telu z vnútra a musí byť bio-aktívny. Na trhu existuje mnoho kolagénových prípravkov. Ale ak nie sú vo forme určenej na konzumáciu zvnútra a bio-aktívne, určite nebudú mať rovnako kvalitný efekt na vašu pleť. Kvalitným krémom pleti určite dodáte mnoho potrebných a prospešných živín. Ale keďže samotná molekula kolagénu je príliš veľká, nedostane sa dovnútra cez vrchnú vrstvu kože a časom sa zmyje, alebo zotrie. Preto si kolagén najlepšie a najefektívnejšie doplníte jeho pitím.

Článok bol publikovaný aj na webe zenskyweb.sk.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×