Inca Collagen a charita

Filozofiou firmy bolo a aj je pomáhať. Či už ľuďom alebo aj zvieratám. Za tých päť rokov na trhu náš produkt zmenil kvalitu života k lepšiemu mnohým spokojným zákazníkom. Neprestávame v tom pokračovať a naďalej sa činíme aj v charitatívnom odvetví.

Inca Collagen sme rozdali mnohým pacientským organizáciám na pomoc ďeťom s chorobou motýlích krídiel alebo aj v rámci seniorských a športových programoch. Objavili sme v charitatívnom kalendári na pomoc seniorom. Kúpou obrovského plyšového medveďa sme finančne podporili Národný ústav detských chorôb, ktorý prostriedky využije na nákup potrebných prístrojov pre detičky.

Náš najnovší produkt Incapet Collagen sme rozdali aj týraným alebo zraneným zvieratkám pre útulok Sloboda zvierat. V útulku je ich toľko až to je smutné. Navyše keď sú ešte zranené, postihnuté alebo nebodaj im bolo ublížené. Preto sme IncaPet Collagen priniesli do Slobody zvierat aby ním ošetrili vhodných adeptov pre regeneráciu. Pri pravidelnom užívaní im čoskoro pomôže postaviť sa doslova na nohy a snáď aj nájsť nový domov.

Inca Collagen a sloboda zvierat

V dobročinných aktivitách budeme samozrejme pokračovať aj v roku 2020.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×