kolagénové smoothie

Smoothie predstavuje skvelý spôsob, ako počas dňa zjesť viac ovocia a zeleniny. Skonzumovať potrebný počet porcií ovocia a zeleniny totižto nie je niekedy najjednoduchšie. Vo forme chutného osviežujúceho nápoja, ktorý zároveň poskytne zasýtenie, však vieme telu doplniť naraz značné množstvo ovocia a zeleniny, ktoré sú pre nás zdrojom vitamínov, minerálov, enzýmov aj cenných antioxidantov.

Keď si budete pripravovať smoothie, neváhajte vyskúšať našu kombináciu banánu, jablka a špenátu. Tento smoothie nápoj je skutočne lahodný a špenátu v ňom sa vôbec obávať nemusíte. Nápoju dodá len mnoho živín a zelenú farbu, no na dobrej chuti mu zároveň rozhodne neuberie. Smoothie bude predsa prirodzene sladkasté vďaka banánu.

A ak si budete pripravovať smoothie, určite doň nezabudnite prisypať aj vrecúško Inca Collagenu. Týmto nápojom si môžete pripiť na zdravie aj krásu zároveň. Kolagén, ktorého nájdeme vo vrecúšku Inca Collagen hneď 3000 mg, je dôležitou bielkovinou ľudského tela. Ukrýva sa v našej koži, kĺboch, chrupavkách, kostiach a rôznych ďalších tkanivách. Tvorba kolagénu v tele stúpajúcim vekom postupne klesá, preto je potrebné jeho dopĺňanie. Inca Collagen podporí elasticitu aj hydratáciu pokožky, pomôže vyhladiť drobné vrásky a spomalí starnutie pleti. Prospešný je tiež pre kvalitu vlasov a nechtov a môže byť nápomocný pri bolestiach pohybového aparátu. Keďže Inca Collagen je kvalitný čistý morský kolagén bez rozličných nežiaducich umelých príchutí, jeho prirodzená chuť (po mori) nemusí každému vyhovovať. V takomto prípade predstavuje práve ovocné smoothie jeden z účinných spôsobov, ako chuť prípravku, takpovediac, skryť a zároveň si užiť jeho jedinečné účinky. A ako si osviežujúce smoothie plné zdravia pripraviť?

 

Budeme potrebovať:

  • 1 banán
  • ½ jablka
  • 2 hrste špenátu
  • cca 300 ml vody
  • 1 vrecúško Inca Collagenu

 

Postup:

  • Ako prvé si nakrájame banán aj jablko na menšie kúsky.
  • Spolu so špenátom dáme ovocie do mixéra a zalejeme čistou vodou.
  • Dôkladne rozmixujeme tak, aby v nápoji nezostali žiadne kúsky.
  • Až do takmer hotového smoothie nasypeme celé vrecúško Inca Collagenu.
  • Prášok môžeme v nápoji len poriadne premiešať lyžicou, no pokojne ešte smoothie chvíľu vymiešame v mixéri.
  • Nalejeme do pohára a môžeme vychutnávať. Dobrú chuť!

 

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×