Po chladnej jari k nám leto zavítalo plnou silou a teploty dosahujú maximá. Hoci o tom zrejme čítate často, opakovanie je matkou múdrosti: tak, ako robíte preventívne opatrenia proti horúčavám u seba, nezabúdajte ani na svojho štvornohého kamaráta.

 

Pri psoch sa najčastejšie hovorí o tom, že by sme ich nemali v žiadnom prípade nechávať zavretých v aute či vystavovať ich priamemu slnku počas poludňajších hodín. Pri prechádzkach by sme sa mali vyhýbať asfaltu a betónovým plochám, ktoré bývajú rozžeravené a mohli by poraniť krehké labky psov. Aj my ako milovníci psíkov veľmi dôrazne odporúčame chodiť s nimi von len ráno a podvečer a ak je nutné ísť cez deň, tak psíka nechajte chodiť radšej po tráve a v tieni. A o tom, že svojho psa nenecháte ani len počas krátkeho nákupu v aute, hádam nemusíme diskutovať! Ďalšie možnosti, ako pomôcť psovi prekonať horúčavu, sú bazéniky s vodou, prípadne aspoň chladiace podložky.

Pitný režim je nemenej dôležitý. Najideálnejšie je nosiť so sebou vždy dostatok vody pre psa spolu s miskou, do ktorej mu ju nalejete. My v Inca Collagen však máme skvelú vychytávku, o ktorú sa s vami teraz radi podelíme: praktická fľaša na vodu pre psa, ktorá má priamo zabudovanú misku na pitie. Dohliadať na pitný režim psa nebolo nikdy jednoduchšie!

A samozrejme, počas leta všetci vrátane zvierat potrebujeme dopĺňať kolagén. Preto teraz ponúkame letný darčekový balíček pre psov: ku každému baleniu Incapet Collagenu dostanete grátis šikovnú plastovú fľašu na pitie s miskou z tvrdeného plastu, ideálnu na cestovanie, prechádzky alebo iné presuny mimo domov. Fľašu naplníte čerstvou vodou, až tesne pred pitím ju stačí stlačiť v určenom mieste a tým napumpujete vodu cez trubičku do misky upevnenej v hornej časti. Fľaša sa dá pomocou karabínky jednoducho zavesiť napríklad na vak. Takto nikdy nezabudnete na to, že váš pes potrebuje napiť.

A k tomu mu podávajte každý deň kolagén, aby mal zdravé kĺby a kosti, zuby, kožu i srsť. Môžete si byť istí, že robíte pre svojho najlepšieho priateľa maximum.

Incapet Collagen + uterák pre psov

Kolagén pre psy Incapet Collagen a jemný uterák, ktorý oceníte po kúpeli alebo očistnej sprche vášho miláčika.

Teraz vo výhodnom balíčku.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×