Luciu Mokráňovú si určite mnohí pamätáte z Markizáckej reality show Farma. Dnes sa Lucia venuje fitness a zdravému životnému štýlu. Je osobná trénerka, ktorá mnohým ženám pomáha na ceste ku krajšiemu a zdravšiemu telu a lepšiemu pocitu. Lucia nám prezradila pár tipov, ako sa starať o svoje telo a vidieť výsledky.

Ako sa udržiavaš vo forme?

Celý život športom. Športujem od malička. Viem z vlastnej skúsenosti, že šport je najlepší liek na všetko, hlavne pre telo i dušu.Preto aktívne športujem,vediem ženy k tomu aby sa o seba starali a cvičili. Trénujem s vlastnou váhou, rada skúšam nové veci, cez zimu snowboardujem, V pohybe som celý rok, rada aj aktívne oddychujem.

Aký pomer na výsledku podľa teba má zdravá strava versus cvičenie?

Toto je diskutabilná téma,ale môj názor je, že všetko je o rovnováhe a balanci. Človek musí vyjsť zo svojej konfortnej zóny aby dosiahol výsledky, musí isť cez svoje hranice. Musí ísť na 100% vo všetkom.

Užívaš nejaké doplnky výživy? V čom ti pomáhajú?

Užívam Inca Collagen, vitamíny, magnézium. Inca Collagen si chválim, dala som ho celej mojej rodine, najmä babke. Výrazne sa mi zlepšila pleť, mám ju krásne vypnutú, spevneli mi nechty, odišli bolesti kolien ktoré už som mierne cítila. Dôležité je vybrať celé balenie a kúru dodržiavať pravidelne.

Prečo by podľa teba mali ľudia športovať?

Ľudia a hlavne deti by sa mali hýbať, ako som už písala, je to liek na všetko.

Ako však začať, keď sme leniví a nevieme ani, ako na to?

Ako začat, to je otazka, ktorú počujem často. Človek musí výjsť zo svojej komfortnej zóny. Nájsť si trénera, alebo nejakého kamaráta, lebo ako sa hovori: “ve dvou se to lépe táhne”:))) .

Keď som mala nadváhu, pozerala som sa na seba v zrkadle,a videla som, že to už nie je dobré, začala som ten problém hľadať od seba. Bola som mladá a nemala som peniaze na fitká. Proste som sa zobrala a začala behať vonku. Bolo jedno že je zima alebo teplo, proste som začala. Nehľadala som žiadne výhovorky. Moja postava ma prinútila začať HNEĎ.

Ale predtým, než som začala, musela som zmeniť myslenie. Z nedá sa, na DÁ SA. Všetko ide, keď má človek vôľu a vytrvalosť.

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×