leto s inca collagenom

 

Leto je v plnom prúde. Prináša so sebou automaticky slnko, cestovanie, dovolenky, odhaľovanie. Kolagén je tým správnym letným spoločníkom, pretože vám pomôže hneď na viacerých frontoch.

POKOŽKA

To že kolagén vypína pleť a spomaľuje starnutie už isto viete. V lete však stojí za povšimnutie aj pokožka, ktorá je v chladnejších mesiacoch zahalená. Kto by nechcel mať na pláži pokožku bez strií a celulitídy? Doprajte si kolagénovú kúru a hrdo vystavte svoju hladkú pokožku na pláži na obdiv.

OPÁLENIE

Samozrejme používajte vysoký ochranný faktor keď už sa budete odhaľovať, aby ste svoju pokožku ochránili. UVA žiarenie nespôsobuje spálenie pokožky, avšak vytvára vrásky vyvolané pôsobením slnka. Toto žiarenie preniká do spodnej vrstvy kože, kde poškodzuje fibroplast produkujúci kolagén. Kolagén omladzuje našu pleť, udržuje ju pevnú, preto hneď ako sa fibroplast poškodí – nedokáže produkovať dostatok kolagénu, čím pleť je na pohľad bez života, stráca svoje kontúry, začínajú sa na nej vytvárať vrásky a celkovo pôsobí mdlo. Preto aj v tomto prípade by sme nemali podceňovať účinky a nutnosť pôsobenia kolagénu v našej pokožke. Doplňte do tela kolagén a vaša pokožka sa vám poďakuje.

PIGMENTOVÉ ŠKVRNY

UVA lúče stimulujú pigmentové bunky (melanocyty), ktoré vytvárajú pigment melanin. Tento pigment je zodpovedný za opálenie, ale tiež aj za tvorbu tmavých škvŕn. Tieto škvrny sa môžu vyvíjať 10 až 20 rokov, kým sa prejavia na povrchu pokožky. Teda, ak sa vám v súčasnosti začali na tele objavovať pigmentové škvrny, tak v skutočnosti sa u vás mohli začať vyvíjať už v detstve. Kolagén pleti dopĺňa hydratáciu, čím vyrovnáva jej štruktúru a tiež zjednocuje jej tón pleti.

VLASY

UV žiarenie pôsobí aj na vlasy. Tie bývajú po dovolenkách polámané, suché, matné a bez lesku. Vplyvom UV žiarenia a soli sa narúša proteínová štruktúra vlasu. Vysuší sa a zlomí. Hlavu si radšej zakryte, vždy umývajte po kúpaní a pobyte na slnku a dodajte im kolagénovú kúru na regeneráciu.

PRAKTICKÝ SPOLOČNÍK NA CESTY

Inca Collagen vám pomôže so všetkými týmito letnými nástrahami a má jednu veľkú výhodu. Stačí vám na dovolenku zbaliť si len toľko vrecúšiek, na koľko dní idete preč. Praktické, nie?

LETNÁ AKCIA

Aby sme vám dopriali krajšie a zdravšie leto, pripravili sme pre vás letnú akciu. Kúpte si v našom eshope 3 balení Inca Collagen dostanete ZADARMO letný uterák, sirup, vitamín C a dopravu zdarma. A celé leto tak máte o starostlivosť o seba postarané.

Kolagen Inca Collagen

Ušetrite pri nákupe Inca Collagenu

Nakúpte teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Získate dopravu zdarma a tiež darček – balenie vitamínu C pre lepšiu syntézu kolagénu.

Zadajte v e-shope kód: S01000666 a objednajte.

LETNÁ SÚŤAŽ

Navyše máme pre vás aj súťaž. Uverejnite na Instagrame vo svojej story, alebo vo feede  fotku s Inca Collagenom z vašej dovolenky aj s  vašou referenciou, v čom vám Inca Collagen najviac pomáha. Označte nás @incacollagen, #skolagenomnacestach aby sme vaše príspevky videli a my tých najlepších uverejníme a odmeníme darčekom. Súťaž je platná počas celého leta.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×