Inca Collagen a sloboda zvierat

Myslíme si, že zázrak, akým je čistý hydrolyzovaný morský kolagén vo forme výživového doplnku, by sa mal dostať k tým, ktorí ho najviac potrebujú. A to sú práve zranení útulkáči, ktorí si prežili peklo na zemi. Rozhodli sme sa im pomáhať a pravidelne dodávame Slobode zvierat, veterinárom a ďalším útulkom balenia Incapet Collagenu.

Kolagén pomáha pri problémoch s pohybovým ústrojenstvom a pri hojení rôznych bodných či rezných poranení kože. Pomôže tiež hojiť rany následkom alergií či ochorení kože, kedy si zvieratko postihnutú oblasť rozškriabe. V Slobode zvierat podávali Incapet Collagen viacerým útulkáčom so skvelými výsledkami. Už pred Vianocami sme darovali útulku zásoby kolagénu na podporu regenerácie zraneným zvieratám. Miestni veterinári ho podávajú ako doplnkovú liečbu zraneným a chronicky chorým útulkáčom. Výsledky sú výborné, pozrite si na tomto linku.

Psík Krašno užíval kolagén tri týždne:  “Pobil sa s iným psom v útulku a následne mu odumrelo časť tkaniva a kože. Kolagén mu veľmi pomohol pri hojení rán a krásne rýchlo sa mu koža aj zasrstila. Posledné 2 fotky sú fotené v 3. týždni užívania, posledné 2 týždne už žiadne antibiotiká nedostával,” informovala veterinárka Slobody zvierat MVDr. Martina Mužiková.

Psík Austen bol odchytený v istej dedine, nikomu však nechýbal. Starší,   približne 12-ročný psík mal zanedbanú srsť a výrazné príznaky artritídy najmä na zadných bedrových kĺboch. “Bol nedôverčivý k ľuďom, nebol veľmi kontaktný, málo pohyblivý, veľmi ťažko vstával a často ležal, pri chôdzi výrazne kríval na zadné končatiny a stále zaliezal do búdy. Po dvojmesačnej kolagénovej kúre krásne sám chodil po výbehu.”

Francúzsky buldoček Fred síce vyzerá ako starší psík, no má len asi dva roky. Počas tohto krátkeho času si musel vytrpieť dosť, no Incapet Collagen aj jemu pomohol pri zotavovaní. “Slabé osrstenie po celom tele, najmä na hlave, ojedinele aj ložiská bez srsti, koža suchá zhrubnutá, pravdepodobne demodikóza a minerálny deficit. Toho času 3. týždeň užíval Incapet Collagen, ktorý výrazne pomohol pri liečbe a hojení rán.”

Incapet Collagen pre zvieratá so zľavou

Kolagén pre psy, mačky a kone nakúpite teraz o 5€ výhodnejšie cez e-shop. Zadajte v e-shope kód: S01000666  a objednajte.

 

V súčasnosti užíva Incapet Collagen aj staršia fenka, kríženec vlčiaka, ktorá síce veľmi rada behá, no v poslednom čase začala krívať na zadné nohy. Veríme, že Incapet Collagen aj jej pomôže a uľaví od bolesti, aby sa mohla opäť naplno tešiť z pohybu.

Mačičke Babčanke zasa pomohol pri hojení veľkých bodno-tržných poranení s rozsiahlym poškodením mäkkých tkanív a infekciou.
“Vďaka kolagénu pre zvieratká od Incapet Collagen, sa našej mačičke Babčanke výrazne lepšie hojili veľké bodno-tržné poranenia s rozsiahlou infekciou a rozsiahlym poškodením mäkkých tkanív. Dnes už znovu spokojne behá po záhrade. Ďalším sledovaným pacientom je 12-ročný psík Austen so zanedbanou starostlivosťou o srsť, s výraznými artrotickými zmenami na bedrových kĺboch, mal veľké pohybové problémy, kríval na zadné nohy a stále zaliezal do búdy. Dnes už druhý mesiac užíva Incapet collagen a je omnoho pohyblivejší. Incapet Collagen dávame aj dalším zvieratkám, napríklad s kožnými problémami. 2-ročný francúzsky buldoček Fred má po celom tele slabé osrstenie aj ložiská bez srsti a 7-ročnému Krašnovi odumrela časť kože na krku po bitke s inými psíkmi. Za nás Incapet Collagen odporúčame,” dodáva pani Mužiková.

V Slobode zvierat podávali Incapet Collagen viacerým útulkáčom so skvelými výsledkami. Už pred Vianocami sme darovali útulku zásoby kolagénu na podporu regenerácie zraneným zvieratám. Miestni veterinári ho podávajú ako doplnkovú liečbu zraneným a chronicky chorým útulkáčom.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×